Home»TV»“American Horror Story – Cult” stiže u septembru i baviće se najžešćom horor pričom – Donaldom Trampom

“American Horror Story – Cult” stiže u septembru i baviće se najžešćom horor pričom – Donaldom Trampom

3
Shares
Pinterest Google+

Nova sezona serijala “American Horror Story – Cult”  stiže na male ekrane početkom septembra.

Radnja sedme sezone antologijske serije baviće se, kako je njen tvorac Rajan Marfi potvrdio, prošlogodišnjim predsedničkim izborima – što je prilično zanimljiv izbor, imajući na umu da se radi o horor serijalu i da je deo ranijih sezona bio smešten u prošlost.

Iako se pričalo da će neko od glumaca igrati samog Donalda Trampa, Marfi je opovrgao priče i izjavio da niko neće igrati ni Trampa ni Hilari Klinton, iako će se radnja koncentrisati na njihove kampanje.

Photo/: Facebook @amerivanhorrorstory
Photo/: Facebook @amerivanhorrorstory

Marfi je dalje rekao da će serija prikazati obe strane američke politike, kao i da će se posebno baviti grupama ljudi za koje veruje da su “poptpuno zanemareni od strane trenutne administracije, koji žive pod pritiskom, osećaju se napadnutim, nesigurnim i strahuju za svoje živote”.

Ovo je značajan iskorak ze serijal, koji je do sada nudio isključivo zabavan i zanimljiv horor sadržaj, a sam autor se nije do sada na ovako direktan način bavio angažovanim temama. 

FX je premijeru zakazao za 5. septembar, a glumačka postava nove sezone uključuje Saru Polson, Evana Pitersa, Bilija Lurda, Bilija Ajhnera, Šejen Džekson,  Alison Pil, Koltona Hejnsa i Adinu Porter.

Izvor: bosonoga.com

Previous post

Danijel Krejg nije sebi presekao vene, a ipak će peti put biti Bond... Džejms Bond

Next post

GOTAM NIJE PLOD MAŠTE: Betmenov rodni grad stvarno postoji i poznat je po - ludilu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *