Počinje Šabački letnji festival… Na Tvrđavi vas čekaju Goblini, Rundek, Babe, Psihomodo i još….

0
89
Oglasi
Goblini/Foto: Marko Ristić Promo
Goblini/Foto: Marko Ristić Promo

Šabački letnji festival počinje danas i trajaće do 30. jula, a posetioci će na Tvrđavi moći da čuju neke od najznačajnijih imena domaće, regionalne i svetske muzičke scene.

Photo: Promo
Photo: Promo

Izvođači koji će obeležiti ovogodišnji festival su: Goblini, Darko Rundek, Urban&4, Mostar Sevdah Reunion, E-Play, Grupa Babe, Bjesovi, Psihomodo Pop, Kal, Random, Stereo Banana, Larska i Viva Vops.

Na DJ sceni nastupiće Magdalena, Funkerman, Lehar, Marcus uz mnogobrojna domaća i regionalna techno/house imena kao što su DJ Igor D, Nikola Vemić, Dejan Milićević, DJ Sale, Goran Starčević, Ivan Janjić, Laura 2000, SoulMark, Subgenetics i Aftter Affair.

Kako navode organizatori, ovogodišnji festival će biti otvoren koncertom “Dečje filharmonije” na čelu sa dirigentom Ljubišom Jovanovićem i solistom Jovanom Kulundžijom, koji će pored klasičnog repertoara izvoditi numere i iz filmskih klasika.

Prvog dana festivala, prisutni će bez zdravstvene knjižice moći besplatno i poverljivo da se testiraju na HIV od 18.00 do 23.00.

Tokom trajanja festivala biće održane i brojne debate o, kako se navodi, “gorućim društvenim temama”.

E-play/Photo: Nebojša Babić
E-play/Photo: Nebojša Babić

Cena ulaznica za prvi i drugi dan je 700 dinara (800 na dan festivala), dok je za treći dan 450, odnosno 600 na dan festivala. Komplet ulaznica iznosi 1.400 dinara, odnosno 1.600 na dan festivala.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni na ulazu na festival, na blagajnama GIGS TIX (Corner Shop Srbija, Knjižare Vulkan), DD Tickets i WinWin Shop i u kafićima: Kafe Mali Metropol, Cafe Le Jardin i City caffe park.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime