Home»Knjige»Džordž R. R. Martin loži pa hladi fanove “Igre prestola”: U 2018. ćete dobiti knjigu o Vesterosu… ako stignem da je završim

Džordž R. R. Martin loži pa hladi fanove “Igre prestola”: U 2018. ćete dobiti knjigu o Vesterosu… ako stignem da je završim

3
Shares
Pinterest Google+
Džordž R. R. Martin /Photo: YouTube printscreen
Džordž R. R. Martin /Photo: YouTube printscreen

Pisac serijala knjiga “Pesma leda i vatre” prema kojima je snimana serija “Igra prestola” Džordž R. R. Martin najavio je mogućnost da se dugoočekivani nastavak pojavi 2018. ali ponovo ništa nije obećao.

“Vetrovi zime” (The Winds of Winter) je knjiga koja je trebalo da se pojavi još pre početka šeste sezone serije, ali Martin nije uspeo da je završi.

Na svom blogu Martin je komentarisao “neke zaista čudne informacije” kada je reč o tom nastavku, prema kojima je knjiga već završena ili – nikad nije ni započeta.

– Oba “izveštaja” su podjednako lažna i moronska – napisao je Martin. – Još radim na tome. Još sam mesecima udaljen od završetka.

Martin je dodao da nije siguran da li će prvo izaći enciklopedija o Vesterosu “Vatra i Krv” (Fire and Blood) ili “Vetrovi zime”.

– Mislim da ćete od mene dobiti knjigu o Vesterosu u 2018. A ko zna, možda i dve. Dečko može da sanja – napisao je Martin.

HL

Previous post

NEZABORAVLJENA... Banjaluka dobila kutak Jadranke Stojaković

Next post

NA BINI SA SINOM... Sting svirao u pulskoj Areni, 17. septembra ga nestrpljivo čeka beogradska...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *