Home»Muzika»Šta sve možeš kad si Biber… dosadi ti turneja, pa je – otkažeš?!

Šta sve možeš kad si Biber… dosadi ti turneja, pa je – otkažeš?!

3
Shares
Pinterest Google+
Džastin Biber/ Photo: Facebook@ JustinBieber
Džastin Biber/ Photo: [email protected] JustinBieber

Kanadski pevač Džastin Biber otkazao je ostatak turneje “Purpose World Tour” zbog “nepredvidljivih okolnosti”, saopštili su njegovi predstavnici.

Oni nisu dali detalje o razlogu otkazivanja ali su naveli da pevač “voli svoje fanove i mrzi da ih razočara”. Nezvanično, sve više se priča o tome da su mladom Džastinu dosadili nastupi.

Biber je bio na svetskoj turneji poslednjih 18 meseci i do sada je održao i više od 150 koncerata. Realno, nije ni čudo što mu se smučilo.

Koncerti koji su još bili najavljeni uključivali su SAD i Kanadu, (nastup na MetLajf Stadionu u Ist Raderfordu u Nju Džersiju, i na stadionu Rouz Boul u Pasadeni u Kaliforniji), ali i Japan, Hong Kong, Filipine i Singapur.

Jedino će fanovima u Kini biti savršeno svejedno, jer je još ranije Ministarstvo za kulturu zabranilo Biberov nastup zbog njegovog “nedoličnog i kontroverznog ponašanja”.

Elem, u saopštenju se dalje navodi da uprkos uspehu turneje “posle pažljivog razmatranja on je odlučio da neće više nastupati na daljim zakazanim datumima”, a novac od kupljenih ulaznica biće vraćen.

Eto šta sve možeš kad si Biber… dosadi ti turneja, pa je malo otkažeš?!

Previous post

Zavirili smo na set filma "Patuljci sa naslovnih strana"...

Next post

Sara Polson u nastavku filmova "Split” i “Unbreakable”

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *