Sara Polson u nastavku filmova “Split” i “Unbreakable”

0
33

Nastavak filmova “Split” i “Unbreakable” upravo je dobio pojačanje već moćne glumačke postave. Sara Polson pridružiće se Džejmsuu Mekavoju, Anji Tejlor-Džoj, Brusu Vilisu i Samjuelu L. Džeksonu u filmu “Glass”, novom trileru M. Najt Šamalana.

Sara Polson/PHptp> ZouTube printscreen
Sara Polson/Photo: YouTube printscreen

Radi se o nastavku filmova “Split” i “Unbreakable”, u kojima je Vilis igrao Dejvida Dana, radnika obezbjeđenja koji slučajno otkriva da poseduje nadljudsku snagu, a Džejms Mekavoj igra Kevina Vendela Krama, čoveka sa 23 ličnosti u jednoj, koji postaje arhizločinac Vilisovom superheroju.

Šamalan je vest o Sarinom pridruživanju ekipi objavio na svom Tviteru:

Sara Polson igrala je u antologijskom serijalu “American Horror Story” još od 2011. i to različite likove u svakoj od sezona.

Prošle godine osvojila je Zlatni globus i Emi za ulogu Marše Klark u “Narod protiv O Džej Simpsona: Američka krimi priča”.

Sara Polson/ Photo: imdb.com
Sara Polson/ Photo: imdb.com

Upravo je završila sa snimanjem “Ocean’s Eight”, u kom igra uz Sandru Bulok, Kejt Blanšet, En Hetavej,  Mindi Kaling, Helenu Bonam Karter i Rijanu.

Pored toga, trenutno se priprema za novi film Stivena Spilberga, “The Papers”, u kome će igrati uz Toma Henksa i Meril Strip.

Izvor: bosonoga.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime