Lena Kovačević oduševila publiku u Aranđelovcu

0
83
Oglasi

U okviru svoje letnje turneje, na manifestaciji “Mermer i zvuci“ koja se održava 52. godinu za redom u Aranđelovcu, nastupila je poznata džez i pop pevačica i kompozitor Lena Kovačević, koja je sa svojim bendom izvela najpoznatije numere sa aktuelnog albuma, uključujući i hit pesmu “Zauvek”.

Lena Kovacević/ Photo: Antonio Ahel
Lena Kovacević/ Photo: Antonio Ahel

Smotra srpske umetnosti “Mermer i zvuci” ili kako je još nazivaju “Kulturno leto u Aranđelovcu” predstavlja jednu od najuglednijih kulturno-umetničkih manifestacija, koja ima i zavidan međunarodni renome.

Lena je svojim emocijama, glasom i energijom oduševila sve prisutne, koji su zajedno sa njom pevali i igrali uz njene najveće hitove.

Lena Kovacević/ Photo: Antonio Ahel
Lena Kovacević/ Photo: Antonio Ahel

– Koncert Lene Kovačević koji je održan u okviru 52. Smotre umetnosti “Mermer i zvuci” je izazvao veliku pažnju aranđelovačke publike. Predivna Lena je svojom harizmom opčinila sve prisutne u parku Bukovičke Banje priredivši koncert za pamćenje – izjavila je povodom Leninog koncerta, Katarina Perović, direktor Smotre umetnosti “Mermer i zvuci”.

Pored Aranđelovca, u okviru letnje turneje, Lena će održati i niz koncerata u Srbiji tokom avgusta, dok će koncertom u Beču 14. septembra započeti turneju u inostranstvu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime