Tako jednostavno, a tako moćno… Rodžer Voters objavio spot za pesmu “Wait For Her”

0
71
Oglasi
Rodžer Voters/ Photo: Facebook @rogerwaters
Rodžer Voters/ Photo: Facebook @rogerwaters

Bivši basista Pink Floyda, Rodžer Voters objavio je video za pesmu “Wait For Her” sa aktuelnog albuma “Is This The Life We Really Want”.

U videu se pojavljuje glumica i plesačica Azura Kačeta koja je od ranije sarađivala sa Votersom u spotu za numeru “The Last Refugee”.

Photo: voutube.com printscreen
Photo: voutube.com printscreen

– Upoznali smo Azuru, glumicu i plesačicu, na kastingu za ulogu u spotu “The Last Refugee” – izjavio je za Rolling Stone autor spota Šin Evans i dodao:

– Uloga je zahtevala ženu koja je iskusna flamenko plesačica i koja može ubedljivo da prikaže odnos majka-ćerka samo uz fotografije deteta. Azura je bila savršen izbor: ona  je školovana plesačica, a kada ne pleše radi sa decom. Odradila je tako dobro posao tokom snimanja “The Last Refugee” da smo Rodžer i ja hteli da je uključimo i u spot za pesmu “Wait for Her”. Pesma u sebi nosi takvu čežnju da smo smatrali da sam bend ne bi bio dovoljan.

Šin Evans/ Photo: youtube.com printscreen
Šin Evans/ Photo: youtube.com printscreen

Tekst za pesmu “Wait for Her” inspirisan je delom Palestinskiog pesnika Mahmuda Darviša “Lesson From the Kama Sutra (Wait for Her)”.

– Kada je Rodžer napisao ovu pesmu, njegova adaptacija poeme umesto seksualnog dobila je melanholičan ton, a spot je morao to da predstavi – rekao je Evans.

– Trebalo je da prikaže ženstvenost i seksualnost. ali i da ima dašak gubitka, bola i žudnje za prošlim vremenima.

Tako jednostavna, a tako stažna poruka…

Izvor: rollingstone.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime