Buč Kesidi 28. jula u Elektropioniru… Podrška beogradski bendovi Stepa i Paper Animals

0
339
Oglasi

Promocija debi albuma “Posesivno-ospulsivni hospul” mladog pančevačkog benda Buč Kesidi održaće se 28. jula u Elektropioniru uz podršku beogradskih sastava Stepa i Paper Animals.

Buč Kesidi/Photo: Promo, LampshadeMedia
Buč Kesidi/Photo: Promo, LampshadeMedia

Buč Kesidi je rokenrol trio nastao 2014. godine, koji je za izdavačku kuću Lampshade media objavio album “Posesivno-osuplsivni hospul” u novembru 2016. Debi album je brzo prihvaćen od strane publike i kritičara.

Do sada su nastupali sa Jarbolima, Stuttgart Onlineom, Artan Lili, ali i na mnogim regionalnim festivalima – Exit Festival, Arsenal Fest, Mikser Festival…

Buč Kesidi/Photo: Promo, LampshadeMedia
Buč Kesidi/Photo: Promo, LampshadeMedia

Poznati su po hitovima “Jaa (imam plaan)”, “Pola pet”, “Stani!! Stani!!!”, a najnoviji dodatak videografiji je spot za pesmu “Draga?”

Trojac Buč Kesidi radi u sastavu: Luka Racić (gitara i vokal), Zoran Zarubica (bubanj i vokal) i Srđan Stevanović (bas gitara i vokal).

Stepa

Stepa/ Photo: Facebook @stepabendbeograd
Stepa/ Photo: Facebook @stepabendbeograd

Stepa je najnoviji amerikana bend na ovim prostorima. Žanr se može opisati kao američki folk zvuk sa primesama psihodeličnog popa i indie roka. Ideja je da se raseje ovaj zvuk među mladima melanholičnom muzikom i porukama ljubavi.

Stepa su: Lola Miković (vokal i gitara), Aleksa Nedić (bas gitara), Aleksa Majstorović (gitara) i Nikola Vidojević (bubanj).

Paper Animals

Paper Animals/ Photo: Facebook@paperanimals2
Paper Animals/ Photo: Facebook@paperanimals2

Paper Animals je mladi indie rok bend iz Beograda čija je muzika isprepletana elementima popa i alternativnog roka. Iako postoje relativno kratko, njihov repertoar je sačinjen od autorskih pesama prepoznatljivog zvuka.

Paper Animals su: Sofija Nedeljković (vokal), Damjan Jovanović (gitara), Darko Pasujević (bas gitara) i Marko Rakić (bubanj).

Koncert u elektropioniru počinje u 20:00 časova, a cena ulaznice iznosi 200 dinara.  Svi koji dožu moći će da kupe CD “Posesivno-ospulsivni hospul” po promotivnoj sceni od 400 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime