Stigao “Večito drugi”… Novi album benda Transfer Blama

0
26
Transfer Blama/ Photo: Promo
Transfer Blama/ Photo: Promo

Požarevački pank-rok bend Transfer Blama, posle dve godine pauze, objavio je novi album u sopstvenoj režiji. “Večito drugi” je “malo glasniji” i sa pesmom “više” od svog prethodnika, ali nastavlja trend koji bend očigledno forsira – ne više od dvadesetak minuta muzike.

Na novom izdanju nalazi se osam pesama, među kojima je i jedna obrada. Skoro istovremeno sa objavljivanjem albuma bend je predstavio i video za numeru “Ti i ja”.

Photo: Promoa
Photo: Promo

– Album “Večito drugi” je novi iskorak i donekle radikalna promena našeg zvuka. Jer, u odnosu na prvi album, ovo izdanje naginje ka “tvrđem” zvuku. Uplivi hard corea i street punka su više nego očigledni. Šta više, na albumu se oseća i upliv heavy metala. Tekstualno je dosta zreliji-realniji. Jednom rečju, ovaj album je blago eksperimentalan.  Ali sigurni smo  da će publici svideti. – izjavila je ekipa Transfera Blama.

Album “Večito drugi”, lista pesama:
1. Asfalt
2. Ti i ja
3. Hladan skroz
4. Sati
5. Boje
6. Ljudi
7. Za one koji su odustali
8. Rodi mi gomilu debila (Trula Koalicija)

Sve informacije o tome kako da nabavite svoj primerak albuma “Večito drugi” možete pronaći na zvaničnoj Fejsbuk stranici benda: https://www.facebook.com/TransferBlama/

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime