KONAČNO KREĆE SNIMANJE FILMA “Bohemian Rhapsody”, Rami Malek je Fredi, a i vi možete da budete deo ekipe…

0
70
Oglasi

“Bohemian Rhapsody”, film o gigantima britanskog roka, bendu Queen, konačno dobija ekipu i datum početka snimanja.

Queen/ Photo: Facebook @Queen
Queen/ Photo: Facebook @Queen

Još prošle godine objavljeno je da će film režirati Brajan Singer, a da će zvezda serije “Mr. Robot”, Rami Malek, igrati legendarnog frontmena Fredija Merkjurija.

Sada je oficijelni sajt benda objavio da će uskoro početi snimanje filma i da pretprodukcija počinje već početkom ove nedelje. Prvi kadrovi bi trebalo da budu snimljeni u Londonu sredinom septembra, a premijera je zakazana za 25. decembar 2018. godine.

Remi Malek/ Photo: imdb.com
Rami Malek/ Photo: imdb.com

Producent filma je Grejem King, koji se ovim projektom bavi već devet godina, a scenario je napisao Entoni Mekarten (pisac scenarija za “Theory of Everything”).

Na zvaničnom sajtu benda queenonline.com piše da je Singer “savršen izbor za reditelja, koji će oživeti veličanstvene godine benda sa takvim nezaboravnim trenucima kao što je Live Aid koncert, koji će biti dosledno rekonstruisan na filmu i činiće jednu od ključnih sekvenci”.

A ako ste zainteresovani da se pojavite u filmu kao statista – može…

Što se Ramija Maleka tiče, on je navodno, potpuno posvećen projektu i pomno se sprema za ulogu kultnog frontmena, a to su potvrdili i članovi benda, Rodžer Tejlor i Brajan Mej.

– On već potpuno živi Fredija – što je veličansteno – kažu Tejlor i Mej, koji su i izvršni muzički producenti na filmu, a mi se nadamo da Malek ipak neće toliko da se “uživi” u ulogu da ne bi prošao kao njegov kolega Val Kilmer koji se na terapiji “skidao” sa lika Džima Morisona.

Ben Hardi& Photo> imdb.com
Ben Hardi& Photo> imdb.com

Prethodno je Saša Baron Koen trebalo da igra Merkjurija, ali su kreativne razmirice zaustavile projekat. Drugi kandidat za Fredijev lik bio je Ben Višou, a Dekster Flečer za režisera, ali je i ta kombinacija propala.

Sada je sve u rukama Singera, Maleka i Bena Hardija koji u filmu “Bohemian Rhapsody” tumači lik Rodžera Tejlora.

Izvor: bosonoga.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime