Home»Film»Dizni oživeo Aladina i Džasmin: Sprema se igrani film o simpatičnom lopovu i princezi, evo ko će ih glumiti…

Dizni oživeo Aladina i Džasmin: Sprema se igrani film o simpatičnom lopovu i princezi, evo ko će ih glumiti…

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: imdb.com
Photo: imdb.com

Mnogima omiljeni Diznijev junak koji leti na magičnom ćilimu, ima simpatično majmunče i čarobnu lampu u kojem živi najduhovitiji duh na svetu dobiće svoje igranu verziju.

Pre nekoliko dana objavljeno je da Dizni radi na igranoj verziji animiranog filma “Aladin”. Posle uspešnih rimejka crtaća “Lepotica i zver” i “Knjiga o džungli” čelni ljudi filmske kompanije Dizni odlučili su se za Mena Masuda koji će tumačiti Aladina i Najomi Skot koja će glumiti Džasmin.

Za sada ništa više nije poznato osim glavnih glumaca jer je projekat u početnoj fazi. Najverovatnije da će kao i u slučaju prethodna dva rimejka biti replicirane scene iz crtaća sa par sitnijih promena u radnji i likovima.

Mena Masud nije imao većih uloga, osim sporednih i epizodnih, na televiziji i filmu i pozajmio je glas likovima u video-igri “Watch Dogs 2”. 

Send help…need hairbrush.

A post shared by Naomi Scott (@naomigscott) on

Najomi Skot kao i njen kolega nije imala većih angažmana u Holivudu i do sada se dva puta okušala kao pevačica sa mini-abumima (EP) “Invisible Division” i “Promises”.

Diznijev studio je odlučio da izabrani glumci budu verni lokaciji i priči filma, pa je tako Mena poreklom iz Egipta, a Najomi vuče korene iz Ugande i Indije.

Izvor: Noizz.rs

Previous post

Bili smo na četvrtom Jazz&Blues Festivalu Art Avlija... doći ćemo i na peti. Evo i zbog čega...

Next post

Sabor, ali Rokenrola... Vidimo se 22. jula u Lučanima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *