Home»Muzika»Homeland»Orio se Rajac… Ovako je bilo na prvom Open Air festivalu u srcu Srbije

Orio se Rajac… Ovako je bilo na prvom Open Air festivalu u srcu Srbije

4
Shares
Pinterest Google+

Protekli vikend u Srbiji bio je u znaku festivala i rok koncerata. Neki od njih se već godinama održavaju , a neki su organizovani prvi put.

Jedan od novih festivala je i Kosidba na Rajcu – prvi prvi Open Air festival u srcu Srbije organizovan zajedničkim snagama Turističke organizacije Ljig, beogradske izdavačke kuće Four Four Production i milanovačkog Udruženje ljubitelja kulture KREČ.

A kako je bilo 14. jula na Rajcu? Pa kako može da bude na koncertu na kome nastupaju Bjesovi, Strah od Džeki Čena, The Bangcocks, Cassidy’s Brewery, Kora Bend… Sjajno, naravno (a imamo i fotografije da to i dokažemo)!

Photo: Facebook @rokvecerajac
Photo: Facebook @rokvecerajac

Dakle, zadovoljni su i posetioci i muzičari, a mi smo uspeli da dobijemo ekskluzivnu izjavu jednog od organizatora koncerta, gospodina Nebojše O. Pudara (predsednika Udruženje ljubitelja kulture KREČ) i čujemo kakvi su njegovi utisci:

– Rajac je po prvi put ovog petka počeo kosidbu čvrstim zvukom. Nizao se bend za bendom da bi na vrhuncu večeri Bjesovi publiku doveli do katarze. Kraj večeri su zaokružili fenomenalnim nastupom beogradski Irci Cassidy’s Brewery. Imali smo čast da uz pomenute ugostimo The Bangcocks, Koru i fenomenalne milanovčane Strah od Džeki Čena. Pred nama je 12 meseci da organizujemo sledeći susret sa publikom u srcu Srbije na Rajcu.

A mi samo da dodamo – Jedva čekamo drugo izdanje rok Kosidbe na Rajcu.

Kora Bend/Photo: Facebook @rokvecerajac
Kora Bend/Photo: Facebook @rokvecerajac
Previous post

Da, da... Novi Doctor Who je žena. Ako ne verujete pogledajte tek objavljeni trejler

Next post

Umro slavni američki glumac, oskarovac Martin Landau

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *