Home»Muzika»Šanaja Tvejn se vraća na scenu posle 15 godina pauze… a evo i zbog čega je tako dugo nije bilo

Šanaja Tvejn se vraća na scenu posle 15 godina pauze… a evo i zbog čega je tako dugo nije bilo

3
Shares
Pinterest Google+
Šanaja Tvejn/Photo: facebook@Shania Twain
Šanaja Tvejn/Photo: [email protected] Twain

Posle 15 godina pauze Šanaja Tvejn (51) vraća se na muzičku scenu. Pevačica će objaviti svoj peti album, a u intervjuu je otkrila zašto je imala tako dugačku pauzu, i to pošto je konačno doživela mainstream uspeh s albumom “Up!” 2002. godine i uskoro postala kantri pevačica s najviše prodatih albuma u istoriji – više od 85 miliona.

Šanaja je otkrila da je muž Met Landž vara s njenom najboljom prijateljicom Meri En Tibo. To joj je rekao muž njene prijateljice Frederik, s kojim je posle nekoliko godina Šanaja završila u vezi i na kraju u braku.

Šanaja Tvejn/Photo: facebook@Shania Twain
Šanaja Tvejn/Photo: [email protected] Twain

– Ja sam verovala da je brak zauvek. Stvarno sam mislila da sam sigurna. Računala sam na tu vezu – rekla je Šanaja o propalom braku iz kojeg ima 15-godišnjeg sina Eju. Ali, to nije bila jedina nesreća koja joj se dogodila. Od ugriza krpelja dobila je lajmsku bolest zbog koje je izgubila glas.

– Godinama nisam mogla da pevam ni glasno govorim. Mogla sam da pričam, ali nisam, na primer, mogla da dozovem svog psa. Bila sam u depresiji, ali pronašla sam utehu u pisanju, mojoj prvoj strasti – rekla je Šanaja. Godinama je zatim radila na tome da vrati svoj glas i sad se vraća muzici. Novi album trebalo bi da bude objavljen iduće godine.

HL/Izvor: 100posto.com

Previous post

AKO IMATE NEKU KINTU VIŠKA... Bili Korgan prodaje brdo muzičke opreme

Next post

Apsolutni i neprikosnoveni večiti vladar top lista... Naravno, "The Dark Side of the Moon"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *