Home»Muzika»Kao šlag na karneval… Rok Cirkus 16. jula u Vrnjačkoj Banji

Kao šlag na karneval… Rok Cirkus 16. jula u Vrnjačkoj Banji

5
Shares
Pinterest Google+

Vrnjački Karneval je jedna od najvećih turističkih manifestacija u Srbiji, a prvi je održan još 2005. godine. Tokom karnevalske nedelje (ove godine od 9. do 16.) u julu mesecu Vrnjačka Banja postaje scena na kojoj se održava veliki broj maskenbala, festivala, koncerata, žurki, predstava, sportskih dešavanja…

Photo: Promo
Photo: Promo

Orkestru gitara Rok Cirkus zasluženo je pripala čast da poslednjeg dana karnevala u Vrnjačkoj Banji od 21:00 čas održi koncert i njime zatvori program na platou kod vrapca.

Book&Roll Open Day #3. Rok Cirkus/Photo: Janko Đurić
Book&Roll Open Day #3. Rok Cirkus/Photo: Janko Đurić

I samo da vas podsetimo, orkestar gitara Rok Cirkus nastao je u Sremčici, postoji već sedam godina i za to vreme imao je oko stotinjak različitih nastupa, što u punom što u smanjenom sastavu u zavisnosti od manifestacija na kojima je nastupao, a čine ga deca školskog uzrasta, uglavnom srednjoškolci i stariji osnovaci koji izvode isključivo rok muziku.

Saša Kostić, čovek koji je osnovao i vodi ovaj orkestar, kaže da je njihov cilj prvenstveno da mladima ponude alternativu u moru šunda i kiča koji su prisutni u takozvanoj “popularnoj” muzici.

 

Previous post

Džonijeva "Ravno do dna" kao inspiracija: Počelo snimanje filma "Patuljci sa naslovnih strana"

Next post

Multimedijalni projekat "Dopusti mi da budem Rom" danas u klubu-galeriji Polet

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *