Home»Muzika»Završen 18. Exit… Leto ljubavi seli se u Crnu Goru

Završen 18. Exit… Leto ljubavi seli se u Crnu Goru

3
Shares
Pinterest Google+

Velikom žurkom na Main stageu u režiji Hardwella, jednog od najboljih DJ na svetu, koncertom benda Orthodox Celts na Fusion stageu i nastupom legendarne Nine Kravic na Dance Areni, završen je 18. Exit festival.

Hardwell/ Photo: Marko Obradović
Hardwell/ Photo: Marko Obradović

Ovogodišnje izdanje Exita pored rekordne posete može da se pohvali i do sada najkvalitetnijom listom učesanika, jer tokom svih pet večeri nastupale su vodeće svetske, regionalne i domaće zvezde.

Ove godine po prvi put uveden je “nulti dan” rezervisanog za nastup svetskih mega zvezda.

Nastup benda The Killers pokazao je da je taj koncept na dobar način prihvaćen od strane publike pa je izvesno da će i sledeće godine Exit trajati pet dana.

Rag n Bone Man/ Photo: Marko Obradović
Rag n Bone Man/ Photo: Marko Obradović

Poslednje veče ovogodišnjeg Exita obeležio je Rag`n`Bone Man sjajnim nastupom na najvećoj festivalskoj bini, ali i Roišin Marfi koja je publiku podsetila na svoj prvi koncert na Petrovaradinskoj tvrđavi kao pevačica grupe Moloko 2003. godine.

Tačku na petodnevni muzički hepening stavio je Hardwell, jedan od tri najbolja DJ na planeti, koji je svojeručno potpisao završnu žurku na Main stageu, kojom je nastavljena praksa ustanovljena prošle godine kada je kraj Exita “odsvirao” legendarni Dejvid Geta.

Roišin Marfi/ Photo: Jelena Ivanović
Roišin Marfi/ Photo: Jelena Ivanović

Ljubitelji domaćeg zvuka poslednji dan Exita pamtiće po odličnom programu na Fusion stageu koji su otvorile Škrtice, a posle njih legendarni Masimo Savić pokazao je zašto važi za jednu od najvećih zvezda na ovim prostorima. Zavesu na toj popularnoj bini spustili su Orthodox Celts u samo svitanje.

Po tradiciji, Dance Arena uvek radi “prekovremeno” i mesto je koje publika poslednje napuštaja, po pravilu u poznim jutarnjim satima.
Tako je bilo i ovog puta, a zvaničan kraj ovogodišnjeg Exit festivala, upravo na Dance Areni “odsvirala” je legendarna Nina Kravic.

Do sledeće godine…

Photo: Exit
Photo: Exit
Previous post

KAD BAĆUŠKE PRAŠE NA STRUJU... Ovo su 10 kultnih pesama ruskog rokenrola

Next post

Kendi Dafler postaje počasni građanin Niša

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.