EXIT, TREĆA NOĆ… Years & Years, kiša i gas do daske

0
52
Photoa: Facebook @exit.festival
Photoa: Facebook @exit.festival

Treću festivalsku noć na Exitu obeležio je nastup britanskog elektro pop benda Years & Years, čijim fanovima ni kiša nije uspela da pokvari raspoloženje, niti je mogla da okrnji ni delić te čuvene Exit energije.

Zvezde treće festivalske večeri izuzetnim nastupom pokazali su zbog čega je njihov najveći hit “King” pre dve godine bio na prvom mestu skoro svih svetskih top lista.

Years & Years/ Photo: Exit
Years & Years/ Photo: Exit

Da centralni događaj na najvećoj festivalskoj bini – nastup Year & Years bude dočekan u najboljoj mogućoj atmosferi zaslužan je Jacke Buug koji je majstorski odradio svoj deo posla.

Na Adiko Dance areni južnoafrička superzvezda Black coffee, odnosno sjajni Džejmi Džons podigli su atmosferu, na toj po mnogima već godinama najboljoj festivalskoj bini, da bi je pred zoru, neprikosnoveni lideri današnje elektronske scene Solomun i Dixon, nastupajući u tandemu, sa “back to back” DJ setovima, doveli do tačke ključanja.

Dešavanja na Adiko Fusion stejdžu obeležili su nastupi domaćih snaga – Kanda, Kodža i Nebojša i mostarske grupe Zoster, a uvod u veliku žurku na Fjužnu bio je nastup trubačkog orćestra Dejana Petrovića koji je počeo petnaestak minuta pre ponoći.

Na čitavoj Petrovaradinskoj tvrđavi vladala je prepoznaljiva Exitovska atmosfera što samo pokazuje da su na sredini ovogodišnjeg festival fanovi dostigli “radnu temperaturu” i da nas u naredna dva dana (noći) tek očekuje prava “reli vožnja sa gasom do daske”.

HL/Izvor: Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime