Home»Pulse»Najave»Leto ljubavi stiglo u Novi Sad… Youth Fair i Piknik uvertita za Exit

Leto ljubavi stiglo u Novi Sad… Youth Fair i Piknik uvertita za Exit

3
Shares
Pinterest Google+
Youth Fair/ Photo: Exit
Youth Fair/ Photo: Exit

Exit ove godine traje pet dana, a za Novosađane i brojne goste kao uvertira za festival danas počinje Sajam omladinskog turizma (Youth Fair).

Večeras i sutra na Trgu Slobode i u Katoličkoj porti posetioci će moći da pogledaju  pozorišnu predstavu “Muškarčine”, uživaju u nastupima Kamernog orkestra 2021 i brojnih muzičara kao što su Rambo Amadeus, Dragoljub Đuričić, Let3, Deca loših muzičara…

U utorak 4. jula od 17:00 časova biće priređen EXIT Piknik u Dunavskom parku.

Neozbiljni pesimisti/ Photo: Facebook @neozbiljnipesimisti
Neozbiljni pesimisti/ Photo: Facebook @neozbiljnipesimisti

Šesti regionalni Sajam omladinskog turizma – Youth Fair 2017.  i ove će godine imati svoj sajamski i muzički deo “Get EXITed”.

Svečano otvaranje počinje nastupom Kamernog orkestra simbolično u 20:21 čas u čast Novog Sada kao Evropske prestonice kulture 2021. godine.

Phоtо: ramboamadeus.com
Phоtо: ramboamadeus.com

U muzičkom “Get EXITed” programu prvog dana učestvuju Dragoljub Đuričić & The Balkan Avalanche, Neozbiljni pesimisti i Rambo Amadeus.

DLM/Photo: facebook@@DLM.DecaLosihMuzicara
DLM/Photo: [email protected]@DLM.DecaLosihMuzicara

Muzički program se nastavlja i drugog dana Youth Fair sajma, 4. jula, kada će na Trgu slobode prvo zasvirati Fast as we go far, DJ Master Flow – Jazzysad i plesna škola Swing the Beat, Free Spirits, Deca loših muzičara…

Let 3/Photo: Tilven Music Promo
Let 3/Photo: Tilven Music Promo

Nastup hrvatskog alternativnog rok sastava Let 3 najaviće performans umetnice Nataše Jovičić i Lutkarta.

Muzički program na pozornici Katoličke porte obezbediće Porta jazz resident band, a sve će to upotpuniti plesne škole uz njihove zavodljive ritmove i pokrete.  Na istom mestu će biti i “Art Eco Market” gde će mladi dizajneri predstaviti svoje rukotvorine svim poklonicima zanimljivih detalja, kao i bogat izbor kulinarskih specijaliteta.

Photo: Exit
Photo: Exit

Dan uoči nultog dana festivala, 4. jula od 17:00 ćasova u Dunavskom parku EXIT će organizovati popodnevni piknik kojim će najaviti pet dana novosadskog izdanja Leta ljubavi 2017.

Veliko finale zakazano je za 21:00 čas i biće obeleženo prelepim vodenim hologramom iznad jezera, koji će simbolički predstaviti EXIT Leto ljubavi 2017.

 

Previous post

MISTERIOZNA SMRT MLADE AMERIČKE TV ZVEZDE: Stivi Rajan pronađena mrtva, policija sumnja na samoubistvo

Next post

Spotom za "R.O.A.R" Demijan Marli najavio četvrti album "Stony Hills"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *