Đorđe Miljenović objavio singl “Imam Tvoju Ljubav” pravljen na Major Lazer Tuborg Open Beatu

0
26
Đorđe Miljenović/ Photo: Anastasija Đokić
Đorđe Miljenović/ Photo: Anastasija Đokić

Posle objavljivanja numere “Samo Ti” Sare Jo i zajedničkog Frenkie, Who See bengera “Daj Ga Na Gas”, Đorđe Miljanović je predstavio svoju pesmu u okviru Tuborg Open projekta – “Imam Tvoju Ljubav”.

Sva tri pomenuta singla rađena su na Tuborg bitu koji je napravio poznati trojac Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire), dok produkciju i aranžman svih pesama potpisuje Đorđe Miljenović aka Wikluh Sky.

“Imam Tvoju Ljubav” je pop-rok pesma u kojoj se prepliće moćni Miljenovićev vokal sa “prljavim” gitarskim rifovima i snažnom bubanj sekcijom, a na kojoj je Đorđe radio zajedno sa svojim bendom sastavljenim od članova raznih kultnih beogradskih grupa.

Singlovi su prvi put predstavljeni na zajedničkom beogradskom koncertu u Barutani (22. jun) kojim je posle nekoliko meseci priprema konačno lansiran projekat Tuborg Open.

Zahvaljujući ovom projektu, brojni izvođači širom sveta dobili su jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoristi Tuborg bit i pretvori ga u nove lokalne, a možda i svetske hitove.

Širom Zapadnog Balkana (Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina), projekat Tuborg Open se realizuje u saradnji sa kompanijom Universal Music Group & Brands.

U ulozi producenta i ambasadora projekta nalazi se Wikluh Sky koji je, zajedno sa izabranim izvođačima – Sara Jo, Frenkie i Who See, stvorio regionalni hit u tri različita muzička žanra – Hip-Hop, Pop i Rock, koristeći jedinstveni Tuborg bit.

Frenkie, Who See, Sara Jo i Đorđe Miljenović sa bendom će nastupati tokom leta po regionu na Tuborg turneji, koja je zvanično počela nastupima u Barutani 22. juna:
8. jul Niš – Frenkie + Who See
28. jul Budva – plaža Kamenovo – Sara Jo + Đorđe Miljenović
11. avgust Tuzla – Frenkie + Who See
15. septembar Novi Sad – Sara Jo + Đorđe Miljenović
29. septembar Sarajevo – Sara Jo + Đorđe Miljenović’

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime