Home»Fun»STVARNO IZGUBLJENI U PREVODU! Najbizarnije japanske reklame s holivudskim zvezdama u glavnim ulogama

STVARNO IZGUBLJENI U PREVODU! Najbizarnije japanske reklame s holivudskim zvezdama u glavnim ulogama

4
Shares
Pinterest Google+

Sećate se kako je lik Bila Mareja snimao reklamu za viski u Tokiju u sjajnom filmu Sofije Kopole “Izgubljeni u prevodu”? E ovo su primeri iz stvarnog života…

Izgubljeni u prevodu/Phpto: Promo
Izgubljeni u prevodu/Phpto: Promo

“For relaxing times, make it Suntory time”, govori Marej u kameru u filmu “Izgubljeni u prevodu”. On glumi ostarelog holivudskog glumca koji u Japanu snima reklamu za viski. Koliko god ta scena izgledala suludo, dogodila se i u stvarnom životu.

Mnoge holivudske zvezde često snimaju reklame u Aziji jer se više plaćaju, a i te reklame najčešće se ne prikazuju u celom svetu već samo na ograničenom tržištu, na primer samo u Japanu.

Pogledajte neke bizarne reklame koje su snimile holivudske zvezde – a jedna od njih je stvarno za – Suntory viski.

 

Džejms Braun za Miso Noodles

Kralj fanka peva svoj hit “Get Up” u novom, čudnom aranžmanu, i to dok jede rezance. Totalno mu verujemo da su najbolji rezanci na svetu.

 

Nikolas Kejdž za Pachinko igre

Nikolas Kejdž snimio je pet različitih reklama za Pachinko igre, a svaka je bizarna sama za sebe. Pogledajte sami, sigurno ćete pronaći favorita…

 

Džastin Biber za Softbank telekomunikacije

Biber je snimio više reklama za telekomunikacije Softbank, ali ova je ubedljivo najzabavnija. Dok u pozadini slušamo njegov hit “What Do You Mean”, on se bori s nindžama koje žele da ga fotografišu. Pravi je samuraj.

 

Silvester Stalone za japansku šunku

Stalone donosi svojim japanskim prijateljima meso i onda ga zajedno jedu. Naravno, priča na japanskom i jako je srećan.

 

Harison Ford za Kirin Ichiban pivo

Pivo u sauni s prijateljem? Naravno! Harison Ford prvo zamišlja da pije Kirin lager, a onda ga, po izlasku iz saune, stvarno i popije. Vau!

 

Arnold Švarceneger za Vfuyy energetski napitak

Arni se stvarno potrudio. Sudeći prema njegovim izrazima lica, ovaj japanski energetski napitak ili je najbolji na svetu ili ga treba izbegavati u širokom luku.

 

Kijanu Rivs za Suntory viski

Kijanu je stvarno promovisao Suntory viski, baš kao i Bil Marej u filmu, ali daleko pre nego što je film snmljen. Sofija Kopola verojatno se nije inspirisala ovom reklamom, jer je puno dramatičnija i bizarnija nego ona koju je snimao njen lik.

 

Brus Vilis za Eneos karticu

Eneos je japanska kompanija koja proizvodi motorna ulja i očigledno ima neku lojaliti karticu. Šta se tačno događa u ovoj reklami nismo baš sigurni.

 

Ben Stiler za Kirin Chu-Hi alkoholno piće

Benu Stileru dali su previše rečenica koje je trebalo da izgovori na japanskom pa su ga sinhronizovali. Zato se jako potrudio sa svojim iznenađenim izrazima lica.

 

Tomi Li Džons za Boss kafu

Ukratko, Tomi Li je učitelj vanzemaljac koji voli kafu?!

HL/Izvor: 100posto

Previous post

Počinje ciklus "Varljivo filmsko leto 2017" u Jugoslovenskoj kinoteci

Next post

The xx objavili spot sa Paris Džekson i Mili Bobi Braun

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *