Bjesovi, The Bangcocks, Strah od Džeki Čena, Kora Bend, Cassidy’s Brewery… Oni su 14. jula na Rajcu, a vi?

0
25
Photo: Promo
Photo: Promo

Ove godine, posle skoro 50 godina postojanja, Kosidba na Rajcu počinje 14. jula uz rokenrol zvuk.

Ispod spomenika kosaču na Rajcu, na Prvom Open Air festivalu u srcu Srbije nastipiće bendova koji garantuju sjajan provod: Bjesovi, The Bangcocks, Strah od Džeki Čena, Kora Bend i Cassidy’s Brewery.

Kultni Bjesovi dolaze na Rajac, a vi…

Kako su najavili, Bjesovi će na Rajac doći u punov sastavu rešeni da posetiocima donesu upravo ono zbog čega ljubitelji rokenrola hrle na njihove koncerte – sirovu energiju dobre svirke i zabave.

The Bangcocks… Ekipa koja ne voli puno da govori o sebi, ali ume da sve ispriča muzikom…

The Bangcocks je relativno mlad beogradski bend koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ove godine su fanove iznenadili albumom “Hodaj sa nama”. Mediji su prepoznali njihov zvuk pa ih odmah po objavljivanju smestili u Tri boje zvuka i  Bunt.

Strah od Džeki Čena… Budući headlineri regionalnih festivala na Rajac dolaze u odličnoj kondiciji…

Strah od Džeki Čena je bend iz Gornjeg Milanovca koji se srpskoj publici predstavio na Beogradskom demo festivalu 2014. godine na kom je i pobedio. Od tada nižu uspehe i pune prostore u kojima sviraju. Žanrovski nisu određeni. Prate svoje srce i u njihovim pesmama može da se čuje i grandž i pop i hard rok…

Kora bend se u poslednjih pet godina nametnuo kao koncertna atrakcija kako u Beogradu tako i širom zemlje i regiona, svojim solističkim nastupima i učešćem na festivalima. Zvuk benda definiše mešavina različitih muzičkih pravaca, od hard i dark roka, preko alternative s obrisima panka, do izraza koji čine elementi popa i fanka. 

Irce i Srbe je uvek vezivalo ista ljubav ka pivu i dobrom provodu. U protekloj deceniji nas vezuje i najveseliji i najbučniji irski pank bend koji dolazi na Rajac direktno iz beogradskih pabova – Cassidy’s Brewery.

Ulaz na Rok Veče je besplatan. Plaća se parking i prolaz po ceni od 300 dinara po vozilu, a organizatori savetuju da posetioci pođu na vreme kako bi se izbegle gužve i zakrčenja.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime