Budimo zajedno… Legendarna Čorba podržala humanitarnu akciju “Ošišaj kosu – budi rOKer”

0
31
Photo: Promo

Članovi benda Riblja čorba, učesnici revijalnog dela Zaječarske gitarijade, pružili su podršku ženama obolelim od raka dojke učešćem u humanitarnoj akciji “Ošišaj kosu – budi rOKer”.

Humanitarna akcija “Ošišaj kosu – budi rOKer”, u organizaciji Zaječarskog piva i Zaječarske gitarijade, održana je na centralnom gradskom trgu, kako bi se pružila podrška za žene obolele i lečene od raka dojke iz udruženja “Budimo zajedno”.

Photo: Promo
Photo: Promo

Za svaki centimetar ošišane kose Zaječarsko pivo je doniralo centimetar perike za žene, a među najvećim donatorima bili su i članovi jednog od naših najpoznatijih rok bendova Riblja čorba.

Photo: Promo
Photo: Promo

Celokupna postava Čorbe, posle koncerta na Gitarijadi, poslala je jasnu poruku podrške i solidarnosti ovoj akciji.

– Hvala Gitarijadi i Zaječarskom pivu što su nas pozvali, a obaveza članova Riblje Čorbe je da pomažemo kada smo god u prilici da učinimo nešto dobro. Vicko i Džindžer su bili među prvima u redu za šišanje, a bio je to prvi put da su došli kod frizera posle ravno tri godine. Mi rokeri nemamo taj običaj da se često šišamo, ali bilo nam je drago da ovog puta promenimo taj trend – rekao je Bora Đorđević.

Photo: Promo
Photo: Promo

Frizeri iz Saveza frizera Srbije su tokom celog dana akcije besplatno šišali posetioce Gitarijade, a sa svakim novim centimetrom kose rasla je podrška, ali i donacija članicama Udruženja.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime