Home»Muzika»Homeland»Goodbye Sky Wikluh… Đorđe Miljenović objavio dva albuma – “Amovi” i “Sam pao sam se ubio”

Goodbye Sky Wikluh… Đorđe Miljenović objavio dva albuma – “Amovi” i “Sam pao sam se ubio”

4
Shares
Pinterest Google+
Đorđe Miljenović/ Photo: Anastasija Đokić
Đorđe Miljenović/ Photo: Anastasija Đokić

Albumi “Amovi” i “Sam pao sam se ubio” Đorđa Miljenovića u izdanju Mascom Recordsa biće objavljeni istog dana, u četvrtak 29. juna.

Miljenović je na albumima radio više od dve godine sa velikim timom saradnika i gostujućih umetnika, među kojima su Sergej Trifunović, Oliver Nektarijević, Ana Stanić,  Ivana Vukmirović i drugi.

Photo: Promo
Photo: Promo

U mešavini roka i bluza, autentičnim pripovedačkim manirom pevanja, Miljenović nas vodi kroz najličnije momente svog života, otvoreno, iskreno i bez patetike.

Publika je već imala priliku da čuje objavljene singlove “Prelepa katastrofa”, “Nisam dobro” i “Umirem ti na rukama” ali i uživo uz pratnju Miljenovićevog koncertnog benda, sačinjenog od vrsnih muzičara (Lav Bratuša, Janko Mostarlić, Milan Mika Aćimović, Đorđe Todorović, Milorad Matić i Marko Milošević MKDSL).

Albumi “Amovi” i “Sam pao sam se ubio”, na CD-u, naći će se u redovnoj prodaji od  29. juna u prodavnici Mascom Store u Čumićevom sokačetu.

Istog dana od 18:00 časova zakazano je i javno preslušavanje ovih izdanja, na trgu u Čumiću, uz osveženje i prisustvo brojnih fanova, novinara i muzičkih kritičara.

Previous post

Tako je govorio Borhes... Ovih 16 knjiga bi svako trebalo da pročita

Next post

CHICK COREA ELEKTRIC BAND: Vrhunski svetski džez 1. jula u Areni

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *