ZVEZDE I FANOVI ZAJEDNO NA FESTIVALU GLASTONBURY: Najopušteniji festival uštogljene Britanije

0
21
Foo Fighters Glastonbury/Photo: Glastonbury (official)
Foo Fighters Glastonbury/Photo: Glastonbury (official)

Jedan od najpoznatijih muzičkih festivala na svetu ugostio je najveće bendove današnjice, a mnogi slavni takođe hodočaste na Worthy farmu u Somersetu.

 

Među više od 175.000 ljudi na farmi Worthy “skriva” se i gomila poznatih faca koji su došli na Glastonbury, najveći i najpoznatiji muzički festival u Velikoj Britaniji i jedan od najuglednijih na svetu.

Glastonbury/Photo: Glastonbury (official)
Glastonbury/Photo: Glastonbury (official)

Pošto se Džomi Dep pojavio na promociji svog filma “The Libertine” i izvalio neslanu šalu o ubistvu američkog predsednika Donalda Trampa, na farmi se pojavio i Bred Pit. Glumac je s koleginicom Tildom Svinton predstavio film “Okja”, a kasnije se družio s obožavaocima koji su ga proganjali za selfije.

 

Kasnije je viđen s Breedlijem Kuperom, koji je na Glastonburyju snimio jednu od scena za film “A Star is Born”, a pre Krisa Kristosfersona odsvirao jesmu na glavnoj Pyramid pozornici. Nakon toga on i Brad ostali su na celom Kristofersonovom koncertu.

 

Na Glastonburyju je nastupio i lider britanske levice Džeremi Korbin, koji je svojim govorom oduševio publiku. Glastonbury traje od srede do nedjelje, a dosad su nastupima oduševili Liam Galager, Radiohead, Kreg Dejvid, Keti Peri i Lorde.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime