LIAMU GALAGERU STALNO NEŠTO SMETA: Gde su ti lepi dani kad su me molili za autograme, mrzim selfije s fanovima

0
64
Liam Galager/Photo: YouTube printscreen
Liam Galager/Photo: YouTube printscreen

Bivši pevač Oasisa Liam Galager (44) kaže da mu je draže da se potpiše fanovima na nešto, nego da se fotografiše s njima.

– Jebeno je teško pozirati za selfi. Više volim da stisnem nekome ruku ili da ga zagrlim nego da se fotkam. Fotografije su užasno naporne – izjavio je večito nervozni brat Galager, koji se sad s nostalgijom priseća vremena kad su ga fanovi molili za autogram, iako mu je tad i to išlo na živce.

Komentiarisao je sve nakon što je na svom Facebooku objavio video iz Dablina, na kojem izlazi iz auta i fotografiše se s obožavateljima i daje im besplatne ulaznice za svoj koncert, sve to pošto su ga ceo dan pratili po gradu.

Liam ipak kaže da mu je rokenrol spasao život.

– Stvarno ne znam gde bih bio, verovatno u parku sa zombijima. Ali danas je jebeno dobro biti ja, čak i u lošim trenucima – kaže Liam, koji je poznat po svojoj aroganciji. Setio se i prvog Glastonbury festivala na kojem je nastupao s Oasisom 1994. godine.

– Ljudi su mislili da sam na kokainu, a ja sam imao psorijazu. Stalno sam se češao i tih komadića moje kože je bilo svuda. Prišla mi je grupa likova koji su bili uvereni da su ti komadići kože u mojoj kosi zapravo kokain. Uzeli su ih i ušmrkali, iako sam ih uveravao da to nije droga – rekao je roker koji i ove godine nastupa na kultnom festivalu, ali bez Oasisa. Solo album “As You Were” izlazi mu kasnije ove godine.

Izvor: 100posto

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime