Home»Muzika»Koliko su razmaženi? Evo šta su zvezde Demofesta tražile od organizatora…

Koliko su razmaženi? Evo šta su zvezde Demofesta tražile od organizatora…

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Demofest
Photo: Demofest

Do desetog Demofesta ostalo je manje od mesec dana, a među više od 65 bendova koji će zasvirati na tvrđavi Kastel, nalazi se i nekoliko internacionalno poznatih izvođača, kao što jamajkanski muzičar Ki-Mani Marli, pank legenda Marki Ramon, Rudimental DJ set, Freemasons, Funkerman i Dubioza kolektiv.

Poznato je da zvijezde  često imaju neobične prohteve kada stignu u grad u kom nastupaju, ali za ovogodišnje goste Demofesta i Banjaluke očigledno ne važe takva pravila, pa su i njihove želje prilično skromne u odnosu na ono sa čim su se organizatori banjalučkog festivala demo bendova do sada susretali.

Marki Ramon/ Photo: Promo
Marki Ramon/ Photo: Promo

Tako su Marki Ramon i njegova ekipa zahtevali da jedne stvari mora biti u izobilju – vode. Tu su i razni obični i gazirani sokovi, i par energetskih napitaka, a od alkoholnih pića tražili su samo pivo.

Kada je hrana u pitanju, nemaju nekih specijalnih prohteva, osim što ne žele brzu hranu. U bekstejdžu  akcenat je na tunjevini, sardini, lososu i voću.

U njihovom rajderu stoji samo jedan jedini zahtev koji se mora ispoštovati i oko toga nema rasprave – Marki Ramon je izričito tražio sobu sa kadom.

Ki Mani Marli/ Photo: Facebook @kymanimarley
Ki Mani Marli/ Photo: Facebook @kymanimarley

Ki-Mani Marli sa Jamajke stiže sa timom koji čini čak 16 ljudi, ali ni oni ne važe za zahtevne zvezde, pa su tako tražili standardni doručak, dok će im za ručak biti dovoljan švedski sto koji podrazumeva piletinu, salatu i dva jednostavna jela od testenine ili burgere.

Posle nastupa, ekipa je tražila ribu sa povrćem, picu, a kao zamena mogu poslužiti i sendviči sa piletinom i tunjevinom, kao i vegeterijanski sendviči,  jer Ki-Manijev tim ima 10 vegeterijanca.

Kada je piće u pitanju, tražili su nešto piva, po jednu flašu likera i konjaka, kao i dve flaše belog ruma.

Photo: Demofest
Photo: Demofest

Britanski Rudimental koji dolaze sa DJ setom imaju samo jedan zahtjev kada je hrana u pitanju – da to bude topao i zdrav obrok sa veganskim opcijama. Baš kao i gorepomenute kolege, tražili su mnogo vode, gazirane i negazirane sokove, energetska pića, pivo i votku.

Votku je tražio i Funkerman, a pored toga i flašu ruma, nešto gaziranih i voćnih sokova i – vode. Votka je očigledno popularna među DJ-evima, pa je isto tražio i Freesmasons, kao i tekilu i pivo.

Dubioza kolektiv/ Photo: Facebook @dubioza
Dubioza kolektiv/ Photo: Facebook @dubioza

Najpoznatije domaće zvezde Dubioza Kolektiv takođe su tražili dosta obične i gazirane vode, kao i nešto gaziranih i prirodnih voćnih sokova.

Kada je hrana u pitanju, momci iz Dubioze su zamolili da se obrati pažnja na to da u ekipi imaju šest vegetarijanaca, kao i na to da je jedna osoba alergična na orašaste plodove. Pored nabrojanog pića, u bekstejdžu će ih čekati različite grickalice, sveže voće, pivo i vino.

Marki Ramon, Ki-Mani Marli, Rudimental DJ set, Dubioza kolektiv, Funkerman i Freemason će nastupiti u revijalnom programu jubilarnog Demofesta, koji će biti održan od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Uz njih, nastupiće i Edo Maajka, Bad Copy, Lačni Franz, ZAA & M.O.R.T, Sopot, Važno obavještenje, Shanghai Street Fight, prošlogodišnji pobjednici Seine, Degeneza i Letarg, i čak 50 demo bendova, koji će se takmičiti za vredne festivalske nagrade.

Previous post

Džoni Dep pretio Trampu: Kad je poslednji put glumac ubio predsednika? Možda je vreme…

Next post

Koncerti na Zidiću... 24. juna Dogs in Kavala

0

  1. qq
    23/06/2017 at 4:19 pm — Reply

    Prop’o rokenrol

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *