I.R.S. predstavlja prvi singl sa rep kompilacije “Ubice”

0
64
I.R.S./ Photo: Promo
I.R.S./ Photo: Promo

Ognjen Kostić Struka u saradnji sa Mascom Recordsom priprema hip hop i rep kompilaciju “Ubice” koja će obradovati sve ljubitelje ovog muzičkog žanra.

Na kompilaciji koja će biti objavljena na jesen naći će se najbolji mladi reperi sa domaće scene, a kao najavu za to izdanje premijerno slušamo prvi singl, grupu I.R.S. i numeru “Let”.

Ovom kompilacijom Mascom nastavlja tradiciju podetikete Tilt koja je svojevremeno okupljala najznačajnije srpske rep sastave.

I.R.S./ Photo: Facebook/I.R.S.
I.R.S./ Photo: Facebook/I.R.S.

I.R.S. je dvočlana rep grupa iz Niša koju čine Ratko Mladenovic aka Olie i Lazar Marinkovic aka Infamous. Iza sebe imaju dva albuma i mnoštvo singlova i spotova. Uzore u muzici su našli u pripadnicima drugog talasa repa kod nas, ali su razvili autentičan stil po kome ih publika prepoznaje.

– Imam veliko poštovanje za momke iz grupe I.R.S. i njihov rad. Volimo i stvaramo istu vrstu hip hopa. Podsećaju me na grupu VIP iz mlađih dana i smatram ih nosiocima novog talasa niške hip hop scene – izjavio je Stuka povodom objavljivanja prvog singla sa predstojeće kompilacije “Ubice”.

Novi singl grupe I.R.S. možete preslušati na ovom linku.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime