Home»Muzika»Došla, zapevala i sve drugo je postalo nevažno… Josipa Lisac sjajnim koncertom otvorila Asrenal Fest. I ko će sad to nadmašiti…?

Došla, zapevala i sve drugo je postalo nevažno… Josipa Lisac sjajnim koncertom otvorila Asrenal Fest. I ko će sad to nadmašiti…?

3
Shares
Pinterest Google+
Josipa Lisac/Photo: Promo Rale Petrović
Josipa Lisac/Photo: Promo Rale Petrović

Muzička diva Josipa Lisac u sredu uveče na sjajan način najavila je Arsenal Fest 07 koncertom pred oko 1.500 oduševljenih posetilaca na njegovom Garden Stage-u, koji je ispunila nizom bezvremenih hitova kakvi su “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Hir”, “Danas sam luda”, “Magla”…

Koncert zamišljen kao “bonus” dan Arsenal festa povodom Svetskog dana muzike, Josipa je otvorila pesmom “Da li sam ti ikad rekla”, a praćena grupom vrsnih džez muzičara ponudila je potom aranžmanski osvežena i zanimljiva iščitavanja starih klasika kakvi su “Moja magija”, “Boginja” i “O jednoj mladosti”.

Josipa Lisac/Photo: Promo Rale Petrović
Josipa Lisac/Photo: Promo Rale Petrović

– Ajmo stvorit’ neku prisnost –pozvala je u jednom trenutku odlično raspoložena Josipa, koja je Kragujevčanima podarila i “Dok razmišljam o nama”, “1000 razloga”, “Živim po svom”…

Završnica koncerta pripala je, očekivano, najvećim hitovima kakvi su “Hir “, “Danas sam luda” i skoro desetominutno džezirano viđenje “Magle”, nakon čega je Josipa ispraćena iz Gardena ovacijama kragujevačke publike.

– Divni ljudi… Zahvalna zauvijek… Kragujevac puno vam hvala…Neka živi Arsenal Fest – završila se Josipa nastup koji Kragujevčani neće skoro zaboraviti. A ostalim učesnicima Arsenal festa postavila je ozbiljan domači zadatak… Jer… kako to sad nadmašiti?

Agata na pravi način zagrejala publiku

_MG_8770Pre Josipe, publiku je zagrejao nastup kragujevačke pop-rok grupe Agata, koja je odličnom svirkom podsetila na svoje pesme “Glupo je ćutati”, “Šut karta”, “Biti normalan”, “Posle 20 godina”, “Šta nam ljubav ostavlja”…

 

Previous post

Best of Love Huntersa, redizajn sajta, nova izdanja… Metropolis baš uspešno obeležio Svetski dan muzike

Next post

Stiv Digl, Buzzcocks: Mi se nismo promenili, svet jeste

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *