Home»Muzika»Homeland»Best of Love Huntersa, redizajn sajta, nova izdanja… Metropolis baš uspešno obeležio Svetski dan muzike

Best of Love Huntersa, redizajn sajta, nova izdanja… Metropolis baš uspešno obeležio Svetski dan muzike

4
Shares
Pinterest Google+

U sredu, 21. juna Metropolis Music je proslavio Svetski dan muzike celodnevnim programom u Muzičkoj kući Metropolis u Makedonskoj 21.

Program je počeo interaktivnom promocijom novog vizuelnog identiteta sajta www.metropolismusic.rs na kojoj su, o funkcionalnosti samog sajta kao i o sadašnjim i budućim projektima Metropolis Music, govorili Tijana Milojević (urednica sajta), Sanja Romić (naša čuvena oboistkinja), Olga Kepčija (urednica izdanja), Jovan Petrović (multimedijalni umetnik, autor projekta “Nabukodonosor” digitalno izdanje Metropolis Music, čiji je spot za numeru “1000 faces” premijerno prikazan na promociji) i Milan Mumin (frontmen benda Love Hunters).

Muzička kuća Metroplis/Photo: Promo
Muzička kuća Metroplis/Photo: Promo

U čast Svetskog dana muzike, Metropolis Music je sa ponosom predstavio novo izdanje, prvi zvanični “Best of” album jednog od najznačajnijih bendova domaće alternativne scene – Love Hunters. Članovi benda i frontmen Milan Mumin, kao i legendarni Vlada Džet, muzičar i radijski voditelj i Olga Kepčija, urednica izdanja, govorili su o aktuelnom izdanju i planovima za 2017, u kojoj Love Hunters slave 35 godina postojanja benda.

Promociju albuma Love Hunters su zaokružili mini koncertom, na radost velikog broja okupljenih novinara, gostiju i prijatelja kuće.

Večernji program proslave Svetskog dana muzike počeo je u  21h, kada je u Muzičkoj kući Metropolis  premijerno nastupio jazz sastav Konzilium, čiji je album “Vizita” objavljen pod etiketom “Metropolis Jazz”.

Muzička kuća Metroplis/Photo: Promo
Muzička kuća Metroplis/Photo: Promo
Previous post

Alkohol, droga i seks s grupi devojkama - za to su živeli članovi Van Halena: Menadžer napisao knjigu i otkrio sve mračne tajne kultnog benda

Next post

Došla, zapevala i sve drugo je postalo nevažno… Josipa Lisac sjajnim koncertom otvorila Asrenal Fest. I ko će sad to nadmašiti…?

0

  1. 10/05/2020 at 10:52 am — Reply

    Nema hantersa već odavno…
    Voleo bih da se aktiviraju, bili su dobar bend.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *