Home»Muzika»Hoćemo li u Šabac na festival… jer tamo dolaze Goblini, Babe, Bjesovi, Psihomodo, Urban, Rundek…

Hoćemo li u Šabac na festival… jer tamo dolaze Goblini, Babe, Bjesovi, Psihomodo, Urban, Rundek…

3
Shares
Pinterest Google+

Petnaesto po redu izdanje Šabačkog letnjeg festivala održaće se od 28. do 30. jula na Šabačkoj tvrđavi, pod sloganom OAZA.

Stereo Banana/Promo
Stereo Banana/Promo

Oaza pozitivne energije, muzike, kulture i dobre atmosfere ove godine će ugostiti neka od najzančajnijih imena, domaće, regionalne ali i svetske muzičke scene.

Izvođači koji će obeležiti ovogodišnji ŠLF su: Goblini, Darko Rundek, Urban&4, Mostar Sevdah Reunion, E-Play, Grupa Babe, Bjesovi, Psihomodo Pop i Kal, dok će na DJ stage-u nastupati neki od najtraženijih techno/house/edm DJ-eva današnjice: Magdalena, Funkerman, Lehar, Marcus Worgull, uz mnogobrojna domaća techno/house imena.

Posetioci će imati priliku da čuju i tri pobednička benda BUNT ROK festivala, čiji je cilj afirmacija nove domaće rok scene.

Larska/ Photo: Promo
Larska/ Photo: Promo

Otvaranje petnaestog izdanja Šabačkog festivala (petak 28. Jul) obeležiće klasična muzika i koncert Dečje filharmonije na čelu sa dirigentom Ljubišom Jovanovićem i solistom Jovanom Kolundžijom, našim najpoznatijim violinistom.

Pored klasičnog repertoara na programu će biti i numere iz filmskih klasika u kojima će publika svih generacija moći da uživa.

 

Photo: Promo
Photo: Promo

Šabački letnji festival je muzička manifestacija koja se tradicionalno održava na Šabačkoj tvrđavi svakog leta još od 2003. godine i okuplja brojne poznate pop-rock-punk bendove i DJ-eve iz Srbije i regiona.

Do sada je festival ugostio više od 150 izvođača, uz posebno zalaganje za afirmaciju mladih bendova.

E-play/Photo: Nebojša Babić
E-play/Photo: Nebojša Babić

Organizator ovogodišnjeg Šabačkog letnjeg festivala je Mikser House, jedinstveni kreativni centar Beograda koji je tokom pet godina svog postojanja ugostio više od million ljudi.

Pored bogatog muzičkog programa koji će se odvijati na dve bine, imaćete priliku da uživate i u art zoni, gastro zoni, teatru, ali i mnogobrojnim pratećim aktivnostima.

Cena ulaznice za jedan dan iznosi 450 dinara, dok komplet ulaznica za sva tri dana iznosi 1.100 dinara. U toku je i akcija 3+1. Za svake tri kupljene komplet ulaznice za sve dane festivala, četvrtu komplet ulaznicu dobijate gratis.

Prodaja ulaznica na svim prodajnim mestima: GIGS TIX, DD Tickets i WinWin Shop.

Previous post

ODUVEK SMO ZNALI DA JE MUZIKA LEKOVITA... Evo sada i 10 naučnih dokaza za to

Next post

Kad junaci "Game of Thrones" zapevaju "I Will Survive"... to ovako zvuči...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *