“2u1” za Beograđane… Parni Valjak posle 30 godina ponovo na Tašu

0
72
Parni Valjak/ Photo: Vida Zagar
Parni Valjak/ Photo: Vida Zagar

Parni Valjak, jedan od najpopularnijih bendova, održaće u subotu, 24. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan trosatni koncertni spektakl.

Proslava višedecenijske karijere i uspeh akustičnih koncerata prerastao je u koncertnu turneju “2u1”, gde će publika čuti dva koncerta u jednom – akustični i električni.

Višedecenijsko iskustvo učinilo je da bend svira bolje nego ikada, a na sceni vlada ista ona energija i žar kao na samim počecima njihove muzičke karijere.

I dalje su ludo zaljubljeni u svoju publiku, koja im to vraća na najbolji mogući način.

Parni valjak/ Photo: Promo
Parni valjak/ Photo: Promo

– Radujemo se renoviranom Tašu na kome smo svirali poslednji put pre oko 30 godina. Taj prostor nam omogućava da postavimo veliku produkciju za bajku kojom će naša publika tri sata ploviti zajedno sa nama kroz jedno razdoblje Parnog Valjka. Neću da otkrivam sve tajne, ali biće nas 18 na bini i gosti koji su sa nama sarađivali. To je jedna lepa priča kroz koju se plovi širom otvorenih očiju. Publika je ta koja zna na šta dolazi, a sigurni smo da ćemo ih i iznenaditi – poručio je Aki vernim fanovima i obećao pravi spektakl.

U susret beogradskom koncertu bend je objavio spot za poslednji singl “Ljubav”, koji autorski potpisuje Hus, a Aki svojim glasom i energijom osvaja na prvo slušanje.

Parni Valjak-Antologija/ Photo: Promo
Parni Valjak-Antologija/ Photo: Promo

Takođe, u prodaji je i tvrdo ukoričeno četvorostruko izdanje “Parni Valjak – Antologija”, koje će fanovi moći da kupe i na Tašmajdanu.

Na četiri diska nalaze se 64 najlepše pesme, a osim diskova s muzikom, tu je i štampani deo sa tekstovima renomiranih autora, koji su bogato ilustrovani arhivskim i retko viđenim fotografijama, kao i starim novinskim člancima.

Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Tickets i u WinWin radnjama, a kapije Tašmajdana će biti otvorene od 19:00 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime