Home»Muzika»MORTAL KOMBAT prvo ime LAKE FESTA u Nikšiću

MORTAL KOMBAT prvo ime LAKE FESTA u Nikšiću

3
Shares
Pinterest Google+
Mortal Kombat/ Photo: Marko Ristić
Mortal Kombat/ Photo: Marko Ristić

Kreće još jedna avantura poznata kao LAKE FEST u Nikšiću.

LAKE FEST će i ove godine biti održan pokraj jezera Krupac u Nikšiću i to od 11. do 13. Avgusta, a organizatori su pripremili odličan lineup za sedmo izdanje festivala – prvo potvrđeno ime je beogradski bend Mortal Kombat koji će nastupiti poslednje večeri, u nedelju 13. avgusta.

– Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo po drugi put nastupiti na Lake festivalu. To znači da pre dve godine nismo zajebali stvar, čim nas opet zovu. Vidimo se na jezeru, živeo Nikšić! – rekao je Miloš Kričković, forntmen ovog sastava.

Bend Mortal Kombat je osnovan 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj treći studijski album “Besprekorna pobeda” koji je objavljen od strane izdavačke kuće Menart.

Pesme po kojima se bend Mortal Kombat prepoznaje jesu “Nemoj biti emo”, “Devedesete”, “Hipsteri”, “Evrovizija”, “Post’o sam metalac” i “Teški metal”, kao i sjajna obrada benda Brkovi, numera “Mala”.

Mortal Kombat čine Kriki (vokal), Gera (bas), Džela (bubnjevi), Ranis (gitara) i Filip (gitara).

Sedmo izdanje Lake Festa se održava od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću. Ulaznice će biti u prodaji početkom jula, cena karte ostaje nepromenjena i ona iznosi 10 evra za jedno veče i 25 evra za komlet ulaznica.

HL

Previous post

NEBESKI MALJČIK: U Bečeju otkrivena spomen ploča Vladi Divljanu

Next post

#ROKENROLSVUDA KROZ OBJEKTIV FOTOAPARATA: Pogledajte galeriju najboljih fotki sa Book&Roll Open Day #3

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *