Home»Muzika»DRASTIČNE MERE: Da bi imala savršen glas, Adel je u “zavetu ćutanja”, a svako jutro pije sok od belog luka

DRASTIČNE MERE: Da bi imala savršen glas, Adel je u “zavetu ćutanja”, a svako jutro pije sok od belog luka

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: twitter.com
Photo: twitter.com

Britanska pevačica Adel sprovodi stvarno drastične mere kako bi sačuvala svoje glasne žice. U susret četiri finalna koncerta svetske turneje u Londonu na stadionu Vembli, Adel (29) razgovara isključivo sa svojim mužem Sajmonom Koneckim (43) i sinom Angelom (4) – i to samo kad mora.

Reč je, zapravo, o uobičajenom režimu za pevačicu dok je turneji. Svako jutro tako počinje sa sokom od belog luka kako bi zaštitila glasne žice, a to naziva “antivampirskom dijetom”.

– Za vreme turneje pod strogim je režimom i lekari su joj savetovali da ne iscrpljuje glasne žice pričanjem. Turneja se zapravo završila u martu, pa se vratila normalnom životu, a njeni prijatelji su oduševljeni. Adel je inače brbljivica i svima je čudno kad ćuti – rekli su njeni saradnici. Svoju poslednju turneju, na kojoj je promovisala album “25”, završiće spektakularnim nastupima na Vembliju, a to joj je jako bitno jer nastupa pred domaćom publikom.

Adel je inače 2011. godine bila na operaciji glasnih žica zbog koje je morala da otkaže dve turneje i oporavlja se kako ne bi zauvek izgubila glas, pa je već naviknuta na takve stroge režime.

Izvor: 100posto.hr

Previous post

Bečej noću je bacao svetla daleko… uz Van Gogh, Plavi orkestar, Maljčike…

Next post

SVE TAJNE FORESTA GAMPA: Tri glumca odbila ulogu, Henks glumio bez honorara, a u sceni ping-ponga - nije bilo loptice…

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *