Home»Muzika»Omaž “Oktoberfestu”… Završeno snimanje promotivnog spota za 15. Beer Fest

Omaž “Oktoberfestu”… Završeno snimanje promotivnog spota za 15. Beer Fest

3
Shares
Pinterest Google+
Bule Goncić, Dragana Mićalović i Zoran Cvijanović/ Photo: Promo
Bule Goncić, Dragana Mićalović i Zoran Cvijanović/ Photo: Promo

Reklamni spot koji će posetioce pozvati na jubilarni Belgrade Beer Fest, nosi dozu nostalgije i predstavlja svojevrsni omaž kultnom filmskom ostvarenju “Oktoberfest”.

Ovim spotom biće obeležena dva jubileja – 15. rođendan Beer Festa i 30 godina od premijere filma Dragana Kresoje o romantičnoj mladosti i snovima o minhenskom sajmu piva.

Bule Goncić i Zoran Cvijanović/ Photo: Promo
Bule Goncić i Zoran Cvijanović/ Photo: Promo

Tako su se glavni akteri ovog filma Svetislav Bule Goncić i Zoran Cvijanović Cvija trideset godina kasnije našli u novim ulogama.

– Kada smo dobili poziv da snimimo scenu u tramvaju, koja predstavlja omaž našem filmu, Bule i ja smo rado prihvatili poziv. Današnje snimanje nam je vratilo lepe uspomene na film, a sviđa mi se što na kraju spota svi zajedno odlazimo na Beer Fest – rekao je Cvija i otkrio anegdotu sa snimanja u Minhenu pre 30 godina:

– Za poslednju scenu filma koju smo snimali u tramvaju, doneli smo krigle sa Oktoberfesta, što baš nije bilo legalno. Krigle smo, da kažem, “pozajmili”, bacili u neko žbunje i onda ih skupili kao rekvizite, jer tada nisu imale gde da se kupe.

Bule Goncić/ Photo: Promo
Bule Goncić/ Photo: Promo

– Bili smo mladi i imali smo priliku da radimo sa jednim sjajnim rediteljem Kresojem, koji nam je omogućio da damo maksimalno sve što smo mislili u tom trenutku. Zaista smo se bavili samo kreativnim stvarima, onda nam se i život umešao u to što smo radili na sceni. Taj deo uspomena je neprocenjiv, mi smo se jedni drugima utkali u živote – priseća se Bule, kome se tokom snimanja spota naročito dopala saradnja sa mladom koleginicom Draganom Mićalović, koja je promo lice ovogodišnjeg festivala.

Dragana Mićalović/ Photo: Promo
Dragana Mićalović/ Photo: Promo

– Super je ideja da se u spotu povežu dve priče, nas malo starijih i ovih mladih, kao i da se svi zajedno možemo odlično provesti na jednom mestu – na Beer Festu – dodao je Bule.

Zato će se Bule i Cvija, ovoga puta umesto ka Minhenu, zajedno sa mladima iz tramvaja uputiti ka Ušću, jer ih na Belgrade Beer Festu od 16. do 20. avgusta, očekuje odlična muzika i veliki izbor piva.

Previous post

Proslavite Svetski dan muzike uz Love Hunters i Konzilium u Metropolisu

Next post

Queens Of The Stone Age singlom "The Way You Used To Do" najavljuju "Zlikovce"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *