Home»Muzika»Homeland»Od Kanade do Grčke, preko Tise, Morave i Skadra… Nikola Vranjković objavio spot za “Tajni život suterena”

Od Kanade do Grčke, preko Tise, Morave i Skadra… Nikola Vranjković objavio spot za “Tajni život suterena”

3
Shares
Pinterest Google+
Nikola Vranjković/ Photo: Promo
Nikola Vranjković/ Photo: Promo

Nikola Vranjković objavio je “Tajni život suterena”, novi singl i prateći spot kojim najavljuje dvostruki album čiji se pojavljivanje na tržištu očekuje na jesen ove godine.

Spot za pesmu “Tajni život suterena” obiluje prelepim kadrovima snimljenim na Krčadinskoj adi na Dunavu, ostrvima Bouen u Kanadi i Rodos u Grčkoj, Skadarskom jezeru, prevodnici na Tisi kod Bečeja i u Bagrdanskom tesnacu na Velikoj Moravi.

Photo: Promo
Photo: Promo

Reditelj spota je Vladimir Toni Pendo, a muziku i tekst potpisuje Nikola Vranjković.

U numeri “Tajni život suterena”, koja traje 13 minuta, Vranjković peva, svira bubnjeve, gitaru i bas gitaru. Pored njega u stvaranju pesme učestvovali su i Ivana Nikodijević (klavijature), Danilo Nikodinovski (gitara) i Ivan Zoranović (sitar, klavijature).

Nikola Vranjković/ Photo: Promo
Nikola Vranjković/ Photo: Promo

U vreme dok je kao ključna autorska ličnost predvodio kultni beogradski bend Block Out, Vranjković je objavio samostalno knjigu i album “Za ovde ili za poneti” (2001).

Po prestanku rada matičnog benda, objavio je knjigu i EP “Bremeplov” (2014), kao i singlove “Fototapet” (2015),  “Moraćeš da naučiš da živiš sa tim” i “Dve Reči” (2016).

Previous post

Objavljeni satnica i program prvog Palanačkog Dunav Festa

Next post

"Rok momenti", izložba koncertnih rok fotografija u Staroj kapetaniji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *