Home»Muzika»Cigarettes After Sex objavili prvi studijski album

Cigarettes After Sex objavili prvi studijski album

3
Shares
Pinterest Google+

Američki pop bend Cigarettes After Sex objavio je debi studijski album pod nazivom “Cigarettes After Sex” i to pred prvi koncert u Beogradu koji će se održati 18. jula na bazenima sportskog centra 11. April.

Cigarettes After Sex/ Photo: Promo
Cigarettes After Sex/ Photo: Promo

Album je prethodno najavljen singlovima “K”, “Apocalypse” i “Each Time You Fall In Love”, a objavila ga je izdavačka kuća Partisan Records, a možete ga preslušati na linku http://www.deezer.com/album/42800161.

Posle uspeha singla “Nothing’s Gonna Hurt You Baby” i prvog EP-a “I.”, bilo je potrebno pet godina da album dobije formu koja bi opravdala očekivanja.

Album “Cigarettes After Sex” članovi benda su uporedili sa najromantičnijim filmovima po atmosferi koja ga prožima i samoj “širini” muzike.

Cigarettes After Sex su već uveliko na turneji tokom koje će 18. jula nastupiti i u Beogradu, na bazenima sportskog centra 11. April.

Ovo će biti njihov prvi nastup u Srbiji, a prvi kontigent karata po ceni od 1500 dinara je već rasprodat. Karte po ceni od 1700 dinara možete naći na svim DD tickets iticketshop.rs

Previous post

Da avgust bude još vreliji... Devin Townsend Project u Domu omladine Beograda

Next post

To smo čekali… Stigao remasterizovani "ApoCalypso", zajedno sa "Dovitljiim malim čudacima"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *