TEŠKA INDUSTRIJA IMA NOVU PEVAČICU… Ponovo… I snimili su “prigodnu” pesmu – “Reklamacija”

0
94
Teška Industrija/Photo: YouTube printscreen
Teška Industrija/Photo: YouTube printscreen

Grupa Teška industrija očigledno još nije prebrodila odlazak dugogodišnje pevačice Lee Mijatović, pa je Maju Bajamić, zamenu koja je trebalo da bude rešenje na duže staze, već nasledila mlada Lucija Lučić. Bend je sa njom već snimio i prvi singl “Reklamacija”.

Lider Industrije Ivica Propadalo, stari muzički vuk, prilikom predstavljanja Maje Bajamić kao nove pevačice benda, krajem prošle godine, biranim rečima govorio je o njenim vokalnim sposobnostima i svežoj energiji koju je donela u bend. Nije zaostajala ni Maja, naglasivši da obožava “identitet, pečat, jedinstvenost” Teške industrije i da je srećna što ju je “svemir doneo u taj tim”.

“Pratim te u spotu”, nedugo zatim, ugledala je svjetlost dana, ali bilo je jasno da to nije prepoznatljiv zvuk Industrije, daleko od onog na koji smo navikli… Svega nekoliko meseci kasnije, ispostavilo se da je angažovanje Maje Bajamić bila greška.

– Maja je postala druga osoba od one koju mi tražimo – priznao je Propadalo.

Teška Industrija/Photo: YouTube printscreen
Teška Industrija/Photo: YouTube printscreen

Međutim, Teška Industrija nije dugo oklevala i povukla je novi potez – prva dama benda sada je pevačica Lucija Lučić, jedna od najkvalitetnijih takmičarki prošlogodišnjeg hrvatskog izdanja takmičenja The Voice. Debitovala je singlom “Reklamacija” i, očekivano, oduševljena je zbog toga što će stajati rame uz rame s doajenima regionalne pop-rok scene.

– Ako znate da sanjate, snovi će vam se ostvariti! Imati srećnu porodicu je privilegija, a biti član ovakvog benda je čast. Zahvalna sam osnivačima benda, Propadalu i Vedadu Hadžiavdiću, što su mi pružili priliku i uprkos jakoj konkurenciji na audicijama, ipak odabrali mene – rekla je simpatična Lucija.

Tekst pesme “Reklamacija” pisao je Blagica Ivanović, a muziku i aranžman uradio je Hadžiavdić.

“Reklamaciju” prati i spot, koji potpisuje reditelj Tomislav Felbar, takođe novo ime u timu Teške industrije, u saradnji s producentkinjom Draganom Todorović.

HL/Izvor: cdm.me

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime