Home»Muzika»Vreme je za Punk`n`Roll… S.U.S 10. juna u Elektropioniru

Vreme je za Punk`n`Roll… S.U.S 10. juna u Elektropioniru

3
Shares
Pinterest Google+
S.U.S./ Photo: Promo
S.U.S./ Photo: Promo

Beogradski Punk`n`Rolleri S.U.S. posle turneje po Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj, nastupa na novosadskom To Be Punk festivalu, vraćaju se u matični grad gde će održati koncert 10. juna od 20:00 časova u klubu Elektropionir.

Povod za svirku je promocija aktuelnog albuma “Slepi putnik”.

S.U.S./ Photo: Promo
S.U.S./ Photo: Promo

Album “Slepi putnik” je objavljen na vinilu i zapravo je prvo domaće izdanje posle više od 20 godina koje je štampano u Srbiji, ali ga možete preslušati i na: http://www.deezer.com/album/40812161

Beogradski Punk`n`Rolleri

SUS/ Photo: Promo
S.U.S./ Photo: Promo

Bend S.U.S. nastao je 2002. godine u Beogradu. Sviraju fuziju punk rocka i garažnog rocka. Uticaji na bend se kreću od Rocky Ericksona do GG Allina, od Social Distortiona i Black Flaga do Buzzcocksa i Smithsa.

Specifični su po svojoj mornarskoj “uniformi”, žestokim live nastupima uz po malo i pirotehnike, kao i tome što je glavni vokal bubnjar što je velika retkost. Članovi benda su: Dr. Happy (bas, vocal), Mr. DNA (gitara, vokal) i Captain Terza (bubnjevi, glavni vokal).

S.U.S. najavljuje mnogo iznenađenja za beogradski nastup, a uz numere sa novog albuma punk`n`rolleri će svirati i neke starije pesme.

Book&Roll Open Day #2,JŠajzerbiterlemon/Photo: Janko Đurić
Book&Roll Open Day #2, Šajzerbiterlemon/Photo: Janko Đurić

Specijalni gosti na koncertu u Elektropioniru biće mladi garaž-pank-rok bend Šajzerbiterlemon koji je izazvao veliku pažnju javnosti spotom za pesmu “Čudni ljudi”.

Bend je osnovan od 2014. godine, a pobednici su Converse Rubber Tracks takmičenja.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22) kao i u Zaokretu i Ljubimcu koji se nalaze u Cetinjskoj 15.

Poželjno je ali ne i obavezno da na svirku dođete maskirani u mornare ili gusare jer…  S.U.S. sprema ludu žurka na brodu…

Previous post

Đule Van Gogh: Mladi hitno moraju da naprave antibiotik protiv kiča

Next post

Dereta predstavlja projekat - "Otuđenje i identitet u savremenoj evropskoj književnosti"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *