Who See ekipa predstavila spot za pesmu “Naselje”

0
222
Photo: Facebook/ Who See
Photo: Facebook/ Who See

Nijedno leto ne bi bilo potpuno bez hita Who See ekipe. Za ovu sezonu Noyz i Dedduh spremili su pesmu “Naselje” i odličan prateći spot.

– Spot smo snimali kroz Dedino i moje naselje, Kamp i Škaljari, jer sama pesma priča o tim naseljima i ljudima koji žive tu i čine ih takvim. Milsim da svako naselje na svetu ima slične likove kao što su ovi koje spominjemo kroz tekst. Što se spota tiče, imali smo dva dana snimanja i sve je išlo bez nekih problema. Malo oko kuće snimaš kamerom i eto ga spot. Zahvalio bih se svim ljudima koji su učestvovali i koji su nam pomogli oko logistike. Moguće da ćemo još koji spot raditi tuda kroz naselje jer je najopuštenije, bez velikih organizacija, direktora fotografija, režisera, šminkera i istalo. Inače uživam u projektima koji se odvijaju spontano i na kraju daju bolji rezultat nego da smo imali ne znam ni ja kakve pripreme i planiranja – objasnio je Noyz svu lepotu snimanja spota na domaćem terenu.

– Za beat pesme je ovaj put zaslužan Dedduh i njegov Veranda Beatz. Osim Dedduha, većinu bitova na albumu je radio Seagull Prime, naš producnet, DJ i duhovni vođa – dodao je Noyz.

Who See/ Photo: Facebook/ Who See
Who See/ Photo: Facebook/ Who See

Pesma “Naselje” najavljuje novi album kotorskog hip hop dvojca.

– Album radimo punom parom, sad smo možda već malo i probili planirani rok da se to izbaci, ali to je kod nas već tradicija tako da nije prevelika frka. Trenutno je u fazi miksa i za nekih petnasestak dana bi trebalo da izađe. Biće 13, 14 traka i, kao i na prošlim albumima, i na ovom ćemo imat interesantne goste. Dizajn covera upravo radi naš prijatelj i kolega Linnch, illustrator iz Herceg Novog – rekao je Noyz.

Pored rada na novim pesmama, Who See ekipa vredno sprema pesme i svoja tela za nastupe uživo.

– Leto samo što nije počelo, a onda kreće i ludnica sa festivalima. Već imamo dosta dogvoreno i spremamo se fizički za to svaki dan. Treniramo, trčimo nizbrdo, odradimo čak i po jedan, dva zgiba. Bitno je ostati u kondiciji – rekao je u šali.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime