Home»Muzika»DECA IZ VODE: Koncerti posvećeni EKV u Quarteru i Božidarcu

DECA IZ VODE: Koncerti posvećeni EKV u Quarteru i Božidarcu

3
Shares
Pinterest Google+
Deca iz vode/Photo: Facebook
Deca iz vode/Photo: Facebook

Grupa Deca iz vode održaće specijalni koncert 10. juna u beogradskom Božidarcu, povodom 30 godina od objavljivanja kultnog albuma “EKV19live86 – Live in Kulušić”. Dan ranije, 9. juna, bend će sa istom programom nastupiti i u novosadskom klubu Quarter.

Deca iz vode” jedini autentični EKV tribute band na ovim prostorima. Oni će nastupiti zajedno sa specijalnim gostom Ivanom Rankovićem – Rakom, koji je u EKV-u svirao bubnjeve od 1985. do 1987. godine!

Raka će zajedno sa Decom iz vode odsvirati ovaj kultni live album kao što je to radio i pre 30 godina zajedno sa Milanom, Bojanom i Margitom, na istom setu bubnjeva na kojem je to činio i pre tri decenije!

Deca iz vode pripremaju celovečernji EKV spektakl, pa će pored Rake, na scenu u jednom delu programa izvesti i svog bubnjara, ne bi li publiku podsetili na najveće hitove EKV-a koji se nisu našli na albumu “EKV19live86 – Live in Kulušić”.

Za ovaj jedinstveni autentični nastup Dece iz vode publiku Božidarca zagrejaće Maljčiki, koji će nas podsetiti na period novog talasa i odsvirati pesme Šarla Akrobate, Idola, Orgazma, Partibrejkersa, Haustora…

Previous post

BRAĆA GALAGER SE POSVAĐALA I OKO MANČESTERA: "Mogao si da sedneš u avion, je*eni jadniče…"

Next post

Da li i vas opet drma regemanija... Jovan i Kojot objavili spot za "Još uvek ima nade"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *