Home»Muzika»Njima nije potrebno mnogo za svađu… Braća Galager o novom singlu Harija Stajlsa

Njima nije potrebno mnogo za svađu… Braća Galager o novom singlu Harija Stajlsa

3
Shares
Pinterest Google+

Nekadašnji član benda Oasis, Noel Galager isprozivao je mladog kolegu Harija Stajlsa bivšeg pevača One Direction, koji je nedavno novim singlom “Sign Of The Time” započeo solo karijeru.

Noel Galager/ Photo: Facebook@NoelGallagher
Noel Galager/ Photo: [email protected]

Noel je izjavio da nije ni čuo pesmu, ali da je uveren da nije ni približno onoliko dobra koliko je svi hvale.

– Moja žena je oduševljena, samo skakuće po kući i pevuši. Pokušava da me ubedi da je ta pesma toliko dobra da može da se poredi sa Prinsovom muzikom. Nisam je ni čuo i tvrdim da nije ni približno toliko dobra kao što je Prinsova muzika bila. Mislim da je ovu pesmu i moja mačka mogla da napiše, i to za manje od 10 minuta. Takve pesmice pišu ljudi kao što sam ja, matori, ćelavi, debeli, zapušteni, sa tetovažama koje blede sa njihove kože i to u prljavoj garaži – bio je oštar Noel.

Liam Galager/ Photo: Facebook@LiamGallagher
Liam Galager/ Photo: [email protected]

Suprotno njemu, njegov brat Liam Galager odlučio je da podrži mlađeg kolegu.

– Ima interesantnih bitova u pesmu. Iskreno, nisam nešto fasciniran da bih u notu znao kako ide aranžman, ali trudi se mališa. Poštujem to što je odlučio da se oproba u solo vodama.  Ja sam mnogo stariji i iskusniji i još uvek nisam uspeo da se oslobodim etikete “onaj lik iz benda Oasis”, tako da sam siguran da se u neku ruku i on bori sa istom mukom. Mislim da bi za njega bilo dobro da se malo povuče iz tog pop sveta i oproba u nekom drugom muzičkom pravcu, kako bi uspeo da izgradi neko ime, a ne da ga svi pamte kao pevača tinejdž benda koji je napustio – rekao je Liam.

I dok se braća prepucavaju oko njih kruže glasine da bi oko jedne stvari trebalo da se usaglase, a to je ponovno okupljanje benda Oasis.

Prema navodima stranih medija Noel bi trebalo da ima velikog udela u tom “podvigu”, jer se očekuje da nastupe na humanitarnom koncertu u Mančesteru, organizovanom u čast žrtvama bombaškog napada, na kojem će nastupati Arijana Grande, Kejti Peri, bend Take That i mnogi drugi.

I.N./ Izvor: nme.com

Previous post

Otkazana aukcija navodne Hendriksove gitare zbog sumnje u autentičnost

Next post

Ono kad si siguran u sebe... Foo Fighters bez ikakve najave objavili singl posle pune dve godine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *