Home»Muzika»Dolazi nam Nazareth… Još jedan legendarni bend na Zaječarskoj gitarijadi

Dolazi nam Nazareth… Još jedan legendarni bend na Zaječarskoj gitarijadi

3
Shares
Pinterest Google+

Ovogodišnja Zaječarska gitarijada bogatija je za još jednog stranog headlinera – 1. jula na Kraljevici nastupiće legendarni škotski bend Nazareth.

Nazareth/ Photo: Promo
Nazareth/ Photo: Promo

Za razliku od prethodnih godina, 51. Gitarijada održava se od 29.juna do 1. jula, jer je termin prilagođen zahtevima fanovima i aktuelnoj turneji najvećih zvezda – britanskom bendu The Cult.

Prve, domaće večeri, binu ravnopravno dele Riblja Čorba i Bajaga i Instruktori; u subotu 30.juna prošlogodišnji pobednici Gitarijade, Hadži prodane duše, imaće čast da budu specijalni gosti čuvenoj grupi The Cult, koja promoviše aktuelan album ’’Hidden City’’.

Nedelja 1.jul rezervisana je za retro zvuk – na scenu najpre stupa Generacija 5, da bi kao zvezde večeri Gitarijadu zatvorili Nazareth.

 

Nazareth/ Photo: Promo
Nazareth/ Photo: Promo

Pored odličnog programa, organizator je obezbedio i besplatan Rock kamp za fanove, All Night After Party i niz pratećih manifestacija u Zaječaru.

Za ovogodišnju Gitarijadu, naročito za nastup benda The Cult, vlada veliko interesovanje publike iz zemlje i regiona.

Previous post

Arijana Grande ponovo u Mančesteru: Na koncertu "One Love Manchester" i Coldplay, Take That, Kejti Peri, Farel Vilijams, Džastin Biber…

Next post

Edo Maajka objavio novi singl "Dolazim i odlazim"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *