Arijana Grande ponovo u Mančesteru: Na koncertu “One Love Manchester” i Coldplay, Take That, Kejti Peri, Farel Vilijams, Džastin Biber…

0
53
One Love Manchester/Promo
One Love Manchester/Promo

Američka pevačica Arijana Grande održaće u nedelju u Mančesteru dobrotvorni koncert za žrtve bombaškog napada posle njenog prethodnog koncerta u tom gradu, saopštili su njeni predstavnici.

Na koncertu će joj se pridružiti brojne zvezde, među kojima Džastin Biber, Coldplay, Kejti Peri i Farel Vilijams.

Koncert će biti održan manje od dve nedelje od kada je bombaš-samoubicae ubio 22 ljudi dok su izlazili sa Arijaninog koncerta u Areni u Mančesteru.

Dvadesetrogodišnja američka pevačica će koncert nazvan “One Love Manchester”, održati na kriket terenu Old Traford u nedelju. Kapacitet gledališta je 50.000 ljudi, a koncert će prenosti TV i radio BBC.

Među izvođačima će biti i grupa Take That, Nial Horan iz grupe One Direction, Majli Sajrus, Ašer…

Prihod od koncerta će biti prosleđen u poseban fond koji je su osnovali gradska uprava Mančestera i Crveni krst.

Arijana Grande je posle napada prekinula turneju, otkazavši i dva koncerta u Londonu, ali je obećala da će se vratiti u Mančester.

– Ne želim da prođe ostatak godine da ne mogu da vidim, zagrlim i razveselim svoje obožavaoce – rekla je ona.

https://www.youtube.com/watch?v=mfipeI5gG64

– Vratiću se u neverovatno hrabri grad Mančester da provedem vreme sa svojim obožavaocima, da održim dobrotvorni koncert u njihovu čast i da sakupim novac za žrtve i njihove porodice – preneo je  BBC.

HL/Izvor: BBC

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime