Home»Life Story»Porodica i prijatelji se oprostili od Krisa Kornela… Muzičar sahranjen na Hollywood Forever Cemetery

Porodica i prijatelji se oprostili od Krisa Kornela… Muzičar sahranjen na Hollywood Forever Cemetery

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Youtube.com printscreen
Photo: Youtube.com printscreen

Poznati muzičari i glumci oprostili su se juče od pevača Saundgardena Krisa Kornela koji je preminuo prošle nedelje u 53. Godini.

Govor su održali gitarista Tom Morelo iz grupe Rage Against the Machine i Audioslave u kojem je sarađivao s Kornelom. Govorio je takođe glumac Džoš Brolin, dok je Čester Benington iz Linkin Park-a otpevao pesmu “Hallelujah”. Na sahrani su bili i glumac Bret Pit i Kristijan Bejl.

Kris Kornel/Photo: facebook@chriscornell
Kris Kornel/Photo: [email protected]

Od kolega muzičara, komemoraciji i sahrani prisustvovali su Džejms Hetfild i Lars Ulrih iz grupe Metallica, Dejv Grol iz Foo Fighters-a, Peri Farel i Dejv Navaro iz Jane’s Addiction, Kortni Lav, Farel Vilijams i Nil Rodžers iz grupe Chick.

Među mnoštvom poznatih, na oproštaju od Kornela bili su i njegovi saradnici iz Soundgardena Met Kameron i Kim Tajil, kao i Kornelova supruga i deca.

Komemoracija je počela jednom od skorašnjih Kornelovih pesama “The Promise”, a ožalošćeni su na sahranu krenuli uz pesmu “Al Night Things” Kornelove grupe Temple of the Dog.

Sudski patolozi saopštili su da je Kornel izvršio samoubistvo vešanjem. Kornel je 18. maja pronađen u hotelskoj sobi, a lokalna policija je odmah otvorila istragu o mogućem samoubistvu pošto je muzičar imao konopac oko vrata.

Izvor: b92.net/ informer.rs

Previous post

Ponedeljak je dan za Monday Blues... od 29. maja do kraja juna u Domu omladine Beograda

Next post

Arijana Grande se vraća u Mančester: Hoću da pomognem, ne smemo da dozvolimo da strah pobedi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *