I bi pank… Deseti To Be Punk. Festival. od 1. do 3. juna u Fabrici

0
24

Deseti To Be Punk. Festival održaće se u Studentskom kulturnom centru NS Fabrika od 1. do 3. juna 2017. godine.

Photo: Promo
Photo: Promo

Najveće ime festivala je kultni sastav GBH iz Birmingema koji se smatra predvodnikom druge generacije punka nazvane UK82. Bend nastupa u skoro neizmenjenom sastavu od osnivanja i smatra se jednim od najuticajnijih svetskih pank imena.

Pre pet godina svirli su na Exitu i oduševili publiku. Nastup na To Be Punk. festivalu održaće se u mnogo prisnijem prostoru pa se očekuje se i neuporedivo bolja atmosfera.

GBH/ Photo: Facebook @GBH.official
GBH/ Photo: Facebook @GBH.official

Još jedno veliko englesko ime dolazi u Novi Sad. Reč je o sastavu Newtown Neurotics koji godišnje odsvira mali broj koncerata pa će njihov nastup na festivalu biti jedinstvena prilika za brojne poklonike pank rok zvuka da čuju bend koji nikada ranije nije dolazio u ove krajeve.

Sledeće ime To Be Punk. festivala je jedan od bendova koji u Novom Sadu među mlađom publikom ima status kultnog, a to je grčki melodični pank-rok sastav Despite Everything.

SUS/ Photo: Promo
SUS/ Photo: Promo

U novosadskoj Fabrici nastupiće i Exploding Head Syndrome, odličan novi norveški punk rock sastav, zagrebački hardkor pank bend Ponor koji u Novom Sadu ima brojnu publiku, beogradski garažni pank rok bend S.U.S, italijanski Line Out, bugarski Expectations, nemački .Gram., Sick Crap iz Pule, kragujevački Dishumanity i novosadski SNB (Skupljeni Na Brzinu) i DMT (Distrozija Motorne Testere).

SNB/ Photo: Facebook @SnbSkupljeniNaBrzinu
SNB/ Photo: Facebook @SnbSkupljeniNaBrzinu

Trodnevna ulaznica košta 1 5000 dinara a može se kupiti na prodajnim mestima Gigstixa i CD Shopu Mungos. Cene pojedinačnih ulaznica: četvrtak 1. jun – 1000 dinara, petak 2. jun – 800 dinara i subota 3. jun 400 dinara.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime