Home»Muzika»Arijana Grande se vraća u Mančester: Hoću da pomognem, ne smemo da dozvolimo da strah pobedi

Arijana Grande se vraća u Mančester: Hoću da pomognem, ne smemo da dozvolimo da strah pobedi

3
Shares
Pinterest Google+

Pevačica Ariana Grande objavila je na svom Tviter nalogu da se vraća u Mančester kako bi održala koncert i prikupila pomoć za porodice ljudi koji su poginuli u terorističkom napadu na njenom koncertu 22. maja.

Arijana Grande/ Photo: Facebook
Arijana Grande/ Photo: Facebook

Arijana je te noći poručila samo da je slomljena i da nema reči, a sad se oglasila pismom u kojem je izjavila saučešće porodicama poginulih i istakla da će sve žrtve ove tragedije zauvek biti u njenom srcu i da će misliti na njih šta god radila do kraja svog života.

– Žao mi je zbog bola i straha koji osećate i zbog traume koju ste preživeli. Nikad nećemo razumeti zašto se ovakve stvari dešavaju, jer to nije u našoj prirodi, ali ne smemo zato da se povučemo. Nećemo odustati i živeti u strahu. Nećemo dozvoliti da nas ovo podeli. Nećemo pustiti da mržnja pobedi – poručila je Arijana i najavila novi koncert. 

– Vratiću se u neverovatno hrabar Mančester da provedem vreme s mojim fanovima i prikupim novac za žrtve i njihove porodice. Podeliću s vama detalje čim sve bude potvrđeno – izjavila je mlada pevačica.

Izvor: Noizz.rs

Previous post

Porodica i prijatelji se oprostili od Krisa Kornela... Muzičar sahranjen na Hollywood Forever Cemetery

Next post

I bi pank… Deseti To Be Punk. Festival. od 1. do 3. juna u Fabrici

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *