LUDI MTV PONEDELJAK: Mile Kekin predstavlja spot za prvi solo singl “Reno 4”, a šabački Eleven za pesmu “Užurbana gomila”

0
29
Mile Kekin/Photo: Roberto Pavic
Mile Kekin/Photo: Roberto Pavic

Novi spotovi Mileta Kekina, frontmena kultnog benda Hladno pivo, za singl “Reno 4” i šabačkog benda Eleven za pesmu “Užurbana gomila” biće premijerno predstavljeni na MTV kanalu u ponedeljak, 29. maja u 20 časova.

Mile Kekin je hrabro zakoračio u solo vode i predstavlja spot za “Reno 4”, autobiografsku pesmu koja govori o njegovim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i, naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov. “Reno 4”  je ujedno i prvi singl sa Miletovog solo albuma koji bi trebalo da bude objavljen krajem godine.

Dok ne stigne spot, preslušajte ovu sjajnu pesmu i pročitajte šta Mile kaže o snimanju:

– Spot koji prati “Reno 4” u stopu sniman je u jednom danu na desetak, mahom autentičnih lokacija. Celi spot nosi mlada talentovana glavna protagonistkinja Ana Šišmanović. Za potrebe snimanja sam čitav dan vozio originalni “Reno 4” što me instantno vratilo u vreme radnje, koja je ovaj puta u drugom planu. Kulenović je više  pokušao da uhvati ugođaj pesme, pa je spot delimično sniman originalnom H8 tehnikom kako bi se dobila slika starih kućnih filmskih kolekcija. Za kraj bih ovu priliku iskoristio da se zahvalim izumiteljima servo volana, klima uređaja i parking senzora – rekao je Kekin pred premijeru.

Goran Kulenović je bio zadužen za režiju spota, Slaven Jekauc je bio producent i majstor roštilja, a Ivan Zadro je potpisan kao snimatelj i direktor fotografije. Natalija Primorac se pobrinula za šminku, Borko Balen za rekvizite, dok je Vedran Ciprijanović-Cipra direktor lokacije, vlasnik garaže i glumac u spotu.

Drugi spot koji će premijerno biti prikazan u okviru MTV Premijere pripada grupi Eleven, koja predstavlja novi singl i spot za pesmu “Užurbana gomila”.

Eleven/Photo: MTV promo
Eleven/Photo: MTV promo

To je drugi po redu singl-spot šabačkog sastava sa njihovog predstojećeg albuma pod nazivom “Reči koje nešto znače”,  koji će objaviti izdavačka kuća Lampshade Media.

Audio produkcija je rađena u Zagrebu. Producent je Igor Pauk koji je radio i predhodno Eleven EP izdanje pod nazivom “Randevu”.

Video spot je snimljen u Cirihu, a snimili su ga studenti filmske umetnosti. Rrežiju i realizaciju potpisuje Siril Oberholzer čiji se video materijal i ranije pojavljivao u spotu za pesmu “Poslednji put”.

HL

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime