Home»Pulse»Puls grada»Iz londonskih klubova na Zemunski kej: Magic Bush u 27. maja na Marineru

Iz londonskih klubova na Zemunski kej: Magic Bush u 27. maja na Marineru

3
Shares
Pinterest Google+

 

Magic Bush/Photo: facebook@magicbush
Magic Bush/Photo: [email protected]

Beogradski bend Magic Bush, poznat po obradama rokenrol klasika kao i nešto novijih pesama brit-pop-rock scene, nastupiće u subotu, 27. maja na splavu Marinero.

Četvorica vrsnih muzičara nedavno su i doslovno prešli domaću klupsku granicu, pa su s velikim uspehom svirali i u Londonu, muzičkoj prestonici Evrope. Autorski album koji su takođe nedavno snimili i dalje je na “stend baju”, ali neke od pesama sa njega redovno sviraju na klupskim nastupima, a status hita već je stekla numera “Everybody needs a good time now”.

Međutim, publika u subotu može da očekuje pre svega najbolje stvari Stonsa, Bitlsa, Led Zeppelina, Dejvida Bouvija, Eltona Džona… što je više nego dovoljan razlog da ne propustite njihovu svirku.

A da na Marineru ima dobrog provoda i sjajne muzike i drugim danima u nedelji, možete da se uverite već večeras, kada nastupa Old Hat Orchestra, bend koji u svojoj postavi ima i kompletnu duvačku sekciju, pa je “skakanje” uz njhov nastup gotovo zagarantovano.

Old Hat Orchestra/Photo: facebook
Old Hat Orchestra/Photo: facebook

HL

Previous post

Paradise Lost, Pallbearer i Sinistro: Doom metal trojka stiže u oktobru u Beograd

Next post

LUDI MTV PONEDELJAK: Mile Kekin predstavlja spot za prvi solo singl "Reno 4", a šabački Eleven za pesmu "Užurbana gomila"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *