Pixx objavila novi singl sa predstojećeg albuma “The Age Of Anxiety“

0
37

Hana Rodžers, mlada umetnica koja stoji iza projekta Pixx, objavila je video za numeru “Waterslides“ sa predstojećeg albuma “The Age Of Anxiety“.

Pixx/ Photo: Promo
Pixx/ Photo: Promo

Spot, koji je kao i pesma inspirisan Haninim snom, sniman je u Bilbau, a za režiju su bili zaduženi Alis Klingan i Luis Milner.

Album čije je objavljivanje zakazano za 2. jun je iskorak u odnosu na prvo Pixx izdanje, EP “Fall In“ (2015) koje je bilo lična i melanholična priča o slomljenom srcu.

Iako je ovaj EP izazavao pozitivne reakcije kritičara i doneo turneje sa Daughter, Lush i Glass Animals, Hanah se na novom izdanju okrenula drugačijem pristupu.

Pixx/ Photo: Facebook @PixxMusic
Pixx/ Photo: Facebook @PixxMusic

Novi album se razlikuje po tome što pevačica nije akter onoga o čemu govori, već više posmatrač, budući da je glavna tema otuđenje mladih ljudi pod uticajem “novog svetskog poretka” koji karakterišu pritisak socijalnih medija i politička turbulencija.

Naslov albuma je takođe i naslov poslednje poeme engleskog pesnika V.H. Odena, čija je tematika čovekova borba za pronalazak svog mesta u industrijalizovanom svetu podložnom stalnim promenama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime