Home»Life Story»SLOMLJENA SAM, NEMAM REČI… Arijana Grande u šoku posle napada na njenom koncertu u Mančesteru prekida turneju

SLOMLJENA SAM, NEMAM REČI… Arijana Grande u šoku posle napada na njenom koncertu u Mančesteru prekida turneju

3
Shares
Pinterest Google+

Šef mančesterske policije Jan Hopkins izjavio je danas da su u eksploziji, koja se dogodila na kraju koncerta pevačice Arijane Grande u Mančester areni, poginule 22 osobe, da je 59 povređeno i da među poginulima ima i dece.

Photo: youtube.com
Photo: youtube.com

Policija je uverena da je napadač koji je na sebi nosio improvizovanu eksplozivnu napravu aktivirao bombu i poginuo u eksploziji, kao i da je on sam izveo napad, prenosi britanski Gardijan. Dalja istraga će utvrditi da li je on bio deo neke terorističke mreže

Arijana Grande prekida turneju

Arijana Grande/ Photo: Facebook
Arijana Grande/ Photo: Facebook

Američka tinejdž zvezda Arijana Grande, na čijem se koncertu juče u Mančesteru dogodio teroristički napad u kojem je poginulo 22 a ranjeno 59 ljudi, prekinula je svetsku turneju, piše “Indipendent”.

Portal TMZ prenosi da ona danas neće nastupati u Londonu, kako je bilo ranije najavljeno, a koncerte u Belgiji, Nemačkoj, Poljskoj i Švajcarskoj je odložila.

Ulice oko Arene u kojoj je koncert održan i dalje su zatvorene, a prisutan je i veliki broj policije i antiterorističkih jedinica koje i dalje pretražuje teren, prenosi Sky News i dodaje da su u pretraživanje uključene i policijske patrole sa psima.

Portparol Arijane Grande saopštio je da je ona dobro, ali veoma potresena što se vidi i iz posta koji se pevačica postavila na svom Tviter nalogu:

– Slomljena sam. Tako mi je žao. Nemam reči. 

Povodom tragedije Mančesteru oglasila se i Majli Sajrus…

Kao i Pink…

 

Previous post

KAKO PREKINUTI OVO LUDILO? Bomba na koncertu Arijane Grande u Mančesteru... 22 žrtve, 59 povređenih

Next post

Bio je tata Red Dirt muzike: Peminuo američki muzičar Džimi LaFejv

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *