Home»Muzika»Zagrevanje za Arsenal… Kanda kodža i Nebojša i Epilog na Zidiću DOB-a

Zagrevanje za Arsenal… Kanda kodža i Nebojša i Epilog na Zidiću DOB-a

4
Shares
Pinterest Google+
KKN/ Photo: Promo
KKN/ Photo: Promo

Kultni beogradski rokeri Kanda kodža i Nebojša i hard rokeri Epilog promovisaće predstojeći Arsenal Fest 07 kratkim nastupom u četvrtak 25. maja od 13.00 časova na Zidiću ispred Doma omladine Beograda.

KKN i Epilog otvaraju seriju “Arsenal na Zidiću DOB-a”, gde će se u naredna tri četvrtka od 13.00 časova besplatnim svirkama od 15 – 20 minuta, Beograđanima predstaviti neki od izvođači Arsenal Festa koji će biti održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna.

Epilog/ Photo: Promo
Epilog/ Photo: Promo

Hard rokeri Epilog, koji su nedavno objavili debi albumom “Nova Tempore”, sviraju 22. juna prve večeri Arsenala u Kragujevcu na Main Stageu, kada nastupaju Anthrax, Kerber i Orthodox Celts.

Kanda kodža i Nebojša sa Horsman Coyoteom zatvaraju Main Stage 24. juna treće večeri Arsenala, gde im prethode Škrtice, Skindred i Dub FX.

Arsenal se tradicionalno održava u Kneževom arsenalu, bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, u Zastavinoj bašti kao i u obližnjoj rustičnoj Čaurnici.

Novina Arsenala 07 je Demolition Stage na kome će se prestaviti 15 perspektivnih izvođača u izboru Beograda 202, Emisije “Bunt” RTS-a i portala www.noizz.rs.

Za Arsenal Fest 07 cena pojedinačne ulaznice iznosi 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara.

Previous post

Blaenavon... Nova indie rock atrakcija iz Velike Britanije

Next post

TO MOŽE SAMO ONA: Šer zasenila sve na Bilbordovoj dodeli nagrada u kostimu od pre 30 godina

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *